​Журналістка зафіксувала злочини очільника поліції Слов'янська Альошина

«У мене шок від тих слів, що я чую від очільника районної поліції Слов'янська - Альошина і його брехні. Це саме той Альошин, який сьогодні став головним дійовим лицем під час першого нападу на блокпості у Слов'янську. Це той Альошин, який не бачив ані провокації з боку його підлеглих, ані бійки, ані піднятої зарядженої зброї у бік беззбройних людей, ані розпилювання газу в обличчя. Це той Альошин, що виконав наказ Амброськіна спровокувати зброєю та не законними діями ветеранів АТО, щоб потім останніх звинуватити у провокації. При тому, мєнти показали лише вирізане з контексту відео та зробити свою брехливу заяву (на відео 2 як було насправді). Я не блокатор, я не політик, я не АТОшник, я - журналіст. І я знаю, бо бачила, як усе відбувалося насправді. Як провокували, наставляли зброю у бойовій готовності на людей, як нас обстрілювали. Мені гидко від цього всього.


До слова, коли поліцейські здійснили на нас напад після стрілянини та поклали хлопців лицем в асфальт, а потім силою, в кайданках, завезли в райвідділ поліції. Тим часом, мене заблокували в автомобілі, щоб я не могла проводити справедливу відеозйомку, а не так, як мєнтовський оператор, якому поліцейські демонстрували свою показову ввічливість (після бійки), а наші хлопці тоді виглядали типу агресивними. Коли відбувалася справжня бійка, мєнтовський оператор це ігнорував.

Наразі в поліції. Хлопці пишуть заяву про викрадення зареєстрованої зброї з авто під час нападу поліцейськими», - написала на своїй сторінці Фейсбук Вікторія Мамотюк.



Фото з відеоролика на Facebook



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.