​Українці проти царства «собачих будок»

Доброго ранку, Петро Олексійович.

Вчора Ваші торгові партнери 90 разів відкривали вогонь по українських військах. 4 українських воїна були поранені. Але ж це не привід, щоб припиняти торгівлю? Адже це «наші люди» і якщо їх позбавити роботи, то «вони поповнять лави» «бойовиків» і «підуть вбивати» українців?

Петро Олексійович, ви вчора заявили, що починаєте все блокувати самі. Щоправда, тимчасово. Поки «республіканці» (як ви стали тепер їх називати) не повернуть «націоналізовані підприємства» їх власникам - Ахметову, Фірташу, російському мільярдерові Нунсенкису і зовнішекономбанку рф. Повернути-то не важко, пане президенте, тому що всі ці «націоналізації» - фейк. Інформаційна локшина ФСБ на вуха українцям. Ну, повернуть. А далі-то що? Знову торгуємо, а інші воюють?

Ще одне питання, Петро Олексійович. Ви вчора легітимізували Блокаду рішенням РНБО. А як же закон «Про боротьбу з тероризмом», в якому порядок переміщення товарів в зоні АТО визначається постановою Кабміну? А діюча постанова Кабміну дозволяє все перевезення. А зупиняти їх рішенням РНБО у вас повноважень немає, пане президенте. У вашого Гройсмана є. У вашій більшості в Раді. А у вас немає. У нас парламентсько-президентська республіка, забули? Або знов, як зазвичай, продукуєте фейки для українського народу?

Добре, давайте закінчувати, бо люди ще з ранку кави не пили і довгі тексти не сприймають. Петро Олексійович, ви вчора сказали, що «сценарій блокади писався не в Україні». Чудові слова, пане президенте. Коротко і ясно. У мене зустрічне запитання. А де писався сценарій здачі Криму без єдиного пострілу? Сценарій здачі Донбасу 20.000 гарнізоном міліції та СБУ? В якій країні писався сценарій виходу колони Гиркина - Стрєлкова зі Слов'янська? Сценарій Іловайська та Дебальцеве? Сценарій незаконного збагачення тисяч «українських» депутатів, прокурорів, суддів, чиновників? В якій країні написаний сценарій вашого особистого збагачення на державній службі з 1998 року? А податки в бюджет рф з Липецької фабрики ви платите за сценарієм США? Канади? Зімбабве?

І про «два крила», можна, я наостанок? «Є два крила», як ви сказали вчора у своїй епохальній промові за Блокаду і проти Блокадників. Одне крило - демократія, інше - порядок. Буде це, сказали ви, і Україна полетить. Це не так, пане президенте. Ваші реальні два крила зовсім інші. Одне крило - корупційне. Інше крило - російське. І обома махає жадібність і путін. Так от, у мене для вас погана новина, пане президенте. У ту сторону, куди ви хочете приземлити Україну, ніхто вже не летить. Крім вас і всіх ваших фейків. Українці масово здають квитки на ваш рейс назад в касу. Тому що люди не хочуть у ваше царство «собачих будок». Тому що наш, український рейс, він зовсім в іншу сторону.

Добраніч і удачі, пане президенте.

Доброго ранку, Україна!

Семен Семенченко, facebook.com

Фото rian.com.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.