​На Майдані і біля АП зібралися прибічники Саакашвілі

РУХ НОВИХ СИЛ вважає, що операція з позбавленням Михаїла Саакашвілі громадянства була заздалегідь спланована владою і втілюється саме в той момент, коли Михайла немає в країні.


РУХ НОВИХ СИЛ вважає, що Петро Порошенко навмисно здійснив візит в Грузію для того, щоб домовитися щодо екстрадиції Саакашвілі та навмисно два дні тому змінив склад Комісії з питань громадянства. Це його відповідь на заклик Михайла Саакашвілі щодо створення Штабів спільних дій, завданням яких є мобілізація людей на осінь та вимагання дострокових виборів, а також консолідація демократичних сил довкола плану «70 днів нового Парламенту».

24 липня Порошенко ввів до складу Комісії при Президентові України з питань громадянства кількох людей, вивівши «незгодних». Хто ці люди? Серед них держсекретар МВС Олексій Тахтай (протеже Авакова, який співпрацював ще з Льовочкіним) та керівник Департаменту з питань громадянства Адміністрації Президента - Максим Моісєєв - (прямий підлеглий Порошенка). Повністю маріонеткова комісія здатна піти на будь-яку забаганку Порошенка.

Крім того, президент держави дозволяє собі відверто брехати. Під час нещодавнього візиту президента України до Грузії Порошенко заявив, що не отримував вимоги про екстрадицію Михайла Саакашвілі. Проте у Державній міграційній службі посилаються на інформацію, отриману Генпрокуратурою саме від грузинської сторони.

Брехнею є й заява про те, що начебто Генеральній прокуратурі стали відомі нові обставини, які не були раніше відомі. Всі штучно інспіровані справи проти Михайла Саакашвілі в Грузії є давно та добре відомі.

Петро Порошенко - боягуз та нікчема, який скочується в тоталітаризм та перестав адекватно оцінювати ситуацію в країні. Рішення про те, щоб позбавити громадянства Саакашвілі залежить виключно від Порошенка і не потрібно прикриватися Державною міграційної службою чи Комісією з питань громадянства при Президентові.


Ми ще досі не маємо офіційної підтвердженої відповіді, чи дійсно Михайла Саакашвілі позбавили громадянства. Проте заявляємо про незаконність таких дій та порушення як законодавства України, так і норм міжнародного законодавства.

Михайло Саакашвілі має єдине громадянство - українське.

Конституція України прямо забороняє позбавлення громадянства (ст. 25 Конституції України). Крім того, це є порушенням ст. 4 Європейської конвенції про громадянство щодо неможливості позбавлення громадянства.

Також відсутні будь-які рішення українських судових установ про визнання будь-яких рішень компетентних судів Грузії (згідно Розділу 8 ЦПК України).

РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі розцінює дії влади як страх та реакцію на позицію активістів, зокрема біля Парламенту щодо скасування депутатської недоторканності, а також заклик Саакашвілі про необхідність створення Штабів спільних дій по всій Україні та активну мобілізацію на осінь.

Рішення Порошенка про позбавлення Михайла Саакашвілі українського громадянства означатиме кінець демократії в Україні та лише пришвидшить кінець цієї влади, яка діє диктаторськими методами януковича.

Історія повторюється. Під час Революції Гідності режим януковича вже забороняв Саакашвілі в’їзд до України. Порошенко наступає на ті ж самі історичні граблі, які є передвісниками повалення режиму.



Фото facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.