​На Одещині кандидата від «Батьківщини» на посаду голови ОТГ позбавили громадянства

Про це на своїй сторінці Фейсбук повідомляє нардеп від «Батьківщини» Альона Шкрум: «Абсолютно нездорова історія: на Одещині кандидата на посаду Голови ОТГ від «Батьківщини» позбавили громадянства України і зняли з виборів! Спочатку йому була зроблена «пропозиція» від місцевих князьків піти кандидатом від БПП, а після відмови – силами Міграційної служби його було позбавлено громадянства України!


Розумієте, два роки тому мешканці селища обрали представника «Батьківщини» Хасана Хасаєва головою селища. Він тоді переміг із результатом майже в 90% голосів, і, ймовірно, переміг би й зараз на голову ОТГ. А цього БПП не може дозволити.

При цьому, Пан Хасан Хасаєв живе в Україні з 1980 року, має тут родину, дорослих дітей.

А паспорт громадянина України отримав у 1996 році, обмінявши за законом паспорт СРСР, як це свого часу зробили десятки мільйонів наших громадян.

Але зараз, перед місцевими виборами, Державна міграційна служба вирішила, що паспорт йому в 1996 році надали незаконно.

Ви можете у це повірити?

Зрозуміло, ми йдемо у суди. Але поки суди завершаться, вибори вже пройдуть.

Отакі інноваційні «європейські» методи у влади.

Яка ганьба для країни, що і Громадянство держави України – вже стало важелем політичного тиску і погроз», - пише Альона Шкрум.

Фото DW



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.