Путін знову погрожує Україні новим наступом

ugrozi

 
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Путіним, під час якої останній погрожував Україні новим військовим наступом. Про це повідомляє Insider з посиланням на власне джерело в Адміністрації президента, передає news.liga.net.


О 22:00 журналісти, які очікували завершення фракції БПП, стали свідками, як з адміністрації президента вийшов посол Росії Михайло Зурабов. Коментувати пізній візит посол відмовився.

Пізніше представник Адміністрації президента повідомив виданню, що сталася важка розмова з Путіним у присутності посла. На засідання фракції Порошенко повернувся незадоволеним.

«Є проблема з Росією - вони погрожують розпочати наступ і вимагають визнання сепаратистських« республік», а також відмови від вступу в НАТО і ЄС», - розповів співрозмовник.

Ще одне джерело видання, близьке до президента, повідомило, що контактів з Москвою не було більше тижня, після саміту в Австралії.

«Якщо раніше вони мало не кожен день говорили по телефону, плюс ми спілкувалися через посередників, то зараз всі контакти припинилися. І ми не розуміємо, що він задумав», - говорив співрозмовник напередодні.



Коментарі

  +0 #1 серж 27 нояб. 2014 г., 07:23:43
дегенерату путину: одни придурки нам уже угрожали и где они теперь? Один алкаш с непонятным статусом живет под неусыпным контролем фсб, другие рассыпались по миру не смея вернуться на Родину. Тоже и с тобой будет, только стеречь тебя будет (если повезет) не фсб, а мвд...

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.