​Порошенко пішов по стопах януковича - організував обшуки в офісі «Батьківщини»

Президент Петро Порошенко за допомогою СБУ вчиняє політичну розправу над політичними опонентами – партією «Батьківщина». Про це заявила народний депутат від партії Олександра Кужель, коментуючи журналістам обшуки в офісі Київської обласної партійної організації, які провела сьогодні вранці СБУ.


«Ми стали свідками продовження серйозного політичного тиску з боку президента та його вертикалі на своїх політичних опонентів», – зазначила Олександра Кужель.

Політик розповіла, що сьогодні о 9-й ранку в офіс обласної організації ВО «Батьківщина» в масках і з собаками увірвались 13 слідчих СБУ. Як зауважила Олександра Кужель, на запитання «Чому з собаками?», слідчі відповіли: «А раптом знайдемо наркотики».

«Вони прийшли за справою, відкритою щодо голови обласного осередку партії Костянтина Бондарєва ще за часів януковича. Тоді відбувалось переслідування «Батьківщини» та лідера Юлії Тимошенко. Ця справа не має жодної судової перспективи», – заявила політик і уточнила, що ця справа стосується насправді приватизації бази.

До того ж, Кужель порадила слідчим СБУ зайнятися розслідуванням законності приватизації Roshen: «Як через приватизаційні сертифікати Порошенко заволодів заводом Карла Маркса».

Народний депутат від «Батьківщини» також звернула увагу на те, що лише двоє з тринадцяти слідчих перевіряли документи.

«Нічого під час обшуку вони не знайшли. Жодних документів не було вилучено», – повідомила парламентарій.

Окрім того, Олександра Кужель повідомила, що обшук в партійному офісі відбувався на чолі з керівником Київської обласної СБУ Сергієм Семочко.

«Я хочу всім нагадати, що він обслуговував бізнес Порошенка в Криму, після цього очолив СБУ в Одесі, де не попередив травневу трагедію, внаслідок якої загинула велика кількість людей. Він має за це відповісти. Тепер він відпрацьовує особисто президенту переслідування політичних опонентів», – наголосила політик.

Обшуки в офісі «Батьківщини», додала Олександра Кужель, підтримуються прокурором Київської області Дмитром Чібісовим – ставлеником Віталія Яреми, «якого я вважаю Іудою Майдану: він брав гроші за закриття справ щодо бізнесу, який «віджали» за часів януковича».

До того парламентарій нагадала, що сьогодні Ярема став заступником Ігоря Кононенка – правої руки та голови БПП у Київській області.

Фото з відеоролика INTV.UA



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.