​Офіційний лист до народних депутатів України

Можливо, Вам не повідомили, що усі подані до Верховної Ради України законопроекти, якими прямо чи приховано встановлюється ринок земель сільськогосподарського призначення – є цинічним порушенням Загальних Засад Конституції України. Службові особи, які братимуть участь у просуванні чи голосуванні за такі законопроекти, вчинять службові злочини проти основ національної безпеки, конституційного ладу та власності.


Офіційно направляємо Вам персонально Наказ-вимогу до Президента України, до народних депутатів України, до членів та службовців Кабінету Міністрів України. Цей Наказ-вимогу було затверджено та проголосовано 14 жовтня 2019 року учасниками багатотисячного Попереджувального Маршу «Захистимо Українську Землю», котрі представляли різні аграрні, волонтерські, добробатівські, громадські, політичні та інші організації із різних регіонів України.

Просимо уважно ознайомитись із його змістом та вимогами і вжити усю силу службової влади та громадянської позиції для захисту основ Конституції, прав Українського народу та усунення загрози злочинних дій державними службовцями у запровадженні антиконституційного ринку землі.

Одночасно застерігаємо Вас від вчинення протиправних дій для запуску продажу сільгоспземель, проти якого виступає більше 73 % громадян України.

Звертаємо увагу, що на Вас лягає відповідальність за те, що у випадку неможливості охорони силою закону загальнонародних прав на землю українських людей, вони будуть змушені вдатись до повстання проти тиранії і гноблення, як це передбачено в Преамбулі Загальної декларації з прав людини.

За даний Наказ-вимогу проголосовано усіма учасниками Поперджувального Маршу, 14 жовтня 2019 року, біля Офісу Президента, які є представниками усіх областей України.

Деталі на: ukr-merezha.com, розділ «Відео»


Наказ – вимога

до Президента України Володимира Зеленського,
до керованої більшістю «Слуги народу» Верховної Ради України,
до призначених ними Кабінету Міністрів України!

Ми, представники різних верств суспільства: фермерських та інших селянських господарств, воїнів добровольчих батальйонів та Збройних Сил України, волонтерів і громадських діячів, науковців та політиків, службовців та містян, а також інших свідомих та патріотичних громадян усієї України,

- сьогодні, 14 жовтня 2019 року, від імені Українського народу попереджувальним Маршем «Захистимо Українську Землю» ультимативно стверджуємо:

- права власності (права володіння, користування та розпорядження) кожного з нас поокремо і усіх громадян України спільно на нашу загальнонаціональну власність - на усі сільськогосподарські землі в межах кордонів України загальною площею понад 42 мільйони гектарів є непорушним;

- це природнє та конституційне право належить лише Українському Народу, який є носієм суверенітету, що втілює Верховну владу України та може провадити урядування безпосередньо, а не лише через органи державної влади. Наше народне право Верховної влади є непорушним і не може бути узурповане ні Президентом Зеленським, ні Верховною Радою, ні іншими посадовими особами.

Висловлюючи волю більшості громадян із усіх регіонів України, заявляємо, що ніхто із нас і ні при яких обставинах не приймав рішення, не давав згоди і не уповноважував державну владу на запровадження так званого ринку сільськогосподарських земель, наслідком якого стане незворотній розпродаж земель іноземцям і великим землевласникам (латифундистам) та позбавлення українців прав власності на наше спільне національне багатство - Землю, що становить більше 70 % території України.

Керовані вами органи державної влади всупереч Конституції України привласнили собі непорушне право Українського Народу розпоряджатись нашою землею і нахабно намагаються створити нормативну базу для остаточного розграбування нашого основного національного багатства - Землі.

Вказуємо вам, що наша земля не є і не може бути товаром для комерційних оборудок! Для нас, Українців, земля є єдиним на планеті природньо-територіальним простором для проживання та вільного і конкурентного розвитку нашої нації. Земля є обмеженим і невідтворюваним об’єктом і життєво-необхідним ресурсом для Українського народу. Земля є засобом виробництва продуктів харчування для здорового життя нашого народу в умовах зростаючої нестачі продуктів харчування у світі.

Ми не допустимо продажу землі, що призводить до втрати території і простору для життєдіяльності теперішніх та наступних поколінь Українського народу.

Нагадуємо, що за Конституцією України державні органи зобов’язані здійснювати свою діяльність у суворій відповідності з волею Українського народу. Президент та інші посадовці повинні забезпечити особливу охорону землі - основного національного багатства!

Вимагаємо, щоб державні органи та посадовці негайно припинили дії, що загрожують національній безпеці Українського народу та призводять до втрати національного багатства, а також унормували діяльність іноземних та вітчизняних суб’єктів аграрної діяльності з метою збереження наших прав власності та природної якості Української землі!

Наказуємо:

1. Відкликати та анулювати усі законопроекти, постанови і розпорядження, які проти волі Українського народу містять прямо чи завуальовано:

- право придбання у власність земель іноземними резидентами

- право придбання у власність чи користування земель більше 300 гектарів

- дискримінаційні положення для українських малих фермерів.

2. Припинити будь-які спроби встановити в теперішній корумпованій державі ринкові відносини з обігу земель, які призводить до втрати теперішніми та наступними поколіннями Українців своєї території та життєвого простору для відновлення та розквіту нації.

3. Вважати, що привласнення президентом Зеленським, його більшість у ВРУ і Кабінетом Міністрів України права Верховної влади Українського народу та самовільне розпорядження основним загальнонаціональним багатством є узурпацією влади та злочином.

Попереджаємо!

Якщо однопартійна теперішня влада не виконає волю Українського народу і не забезпечить законодавчо та адміністративно оборону непорушного права Українського народу на землю, то вона штовхатиме народ до останнього засобу захисту наших прав - Повстання проти гноблення.

14 жовтня 2019 року м. Київ

Джерело: Суспільна Система

Фото ukr-merezha.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Полковник ЗСУ у запасі та військовий експерт Роман Світан у новому воєнному зведенні на 10 жовтня обговорив такі теми:

детальніше

Опитування

Чи підтримуєте Ви ідею влади продавати українські безпілотники за кордон?

Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.