​Фонд Франка співпрацюватиме з Фондом «Відродження»

Міжнародний фонд Івана Франка та Міжнародний фонд «Відродження» підписали Угоду, якою передбачено надання гранта у розмірі 75 000 гривень на реалізацію проекту «Міжнародна премія ім. Івана Франка 2020», повідомляється на сайті Міжнародного фонду Івана Франка.


27 серпня 2020 року, в 164-ту річницю від дня народження Каменяра, на його батьківщині відбудеться V урочиста церемонія нагородження лауреата Міжнародної премії ім. Івана Франка, яку проводить Фонд Франка у партнерстві з Дрогобицькою міською радою.

Грантові кошти, які було отримано в рамках Програми «Соціальний капітал», буде спрямовано на організаційні витрати Міжнародної премії ім. Івана Франка у 2020 році.

Дирекція Фонду Франка щиро дякує за підтримку Міжнародному фонду «Відродження», а також усім фондодавцям, які фінансово підтримали проект на краудфандинговій платформі «Спільнокошт».

Міжнародний фонд Івана Франка є недержавною благодійною організацією, діяльність якої спрямована на поширення позитивної інформації про Україну у світі та створення позитивного іміджу України за її кордонами, підтримку розвитку україністики та суспільно-гуманітарних наук, просування та популяризацію наукового і творчого доробку Івана Франка.

Наповнення преміального фонду Міжнародної премії ім. Івана Франка триває.

Щоб долучитися до становлення Премії, яка, займаючи вільну нішу у науковому світі, має усі шанси, поряд із премією А. Нобеля, стати першою у галузі суспільно-гуманітарних наук світу, Ви можете зв’язатися з нами поштою [email protected] або зробити свій внесок на банківський рахунок БО «Міжнародний Фонд Івана Франка».

Фото frankoprize.com.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.