​В ОБСЄ заявили про понад 700 порушень «тиші» за місяць перемир’я на Донбасі

За місяць перемир'я на Донбасі у період з 27 липня по 27 серпня спеціальна моніторингова місія ОБСЄ нарахувала понад 100 вибухів та 602 автоматні черги та постріли на лінії зіткнення. Про це йдеться у документі ОБСЄ від 26 серпня.


Так, лише за 25 серпня СММ ОБСЄ зафіксувала 10 порушень режиму припинення вогню в Донецькій області та 1 таке порушення в Луганській області.

«Після засідання Тристоронньої контактної групи 22 липня, на якому була досягнута домовленість про додаткові заходи з посилення режиму припинення вогню, починаючи з 00:01 27 липня і до кінця звітного періоду, Місія зафіксувала сукупно 713 порушень режиму припинення вогню в Донецькій і Луганській областях (зокрема 100 вибухів, 2 невизначені боєприпаси та 9 освітлювальних ракет, а також 602 черги та постріли)», - йдеться у звіті.

Фото AFP



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Полковник ЗСУ у запасі та військовий експерт Роман Світан у новому воєнному зведенні на 11 жовтня розповів про наступні події на фронті:

детальніше

Опитування

Чи підтримуєте Ви ідею влади продавати українські безпілотники за кордон?

Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.