​Країна «кварталу»

Хтось думав, що буде смішно. Хтось думав, що «гірше не буде». Хтось досі вірить у «доброго царька» Зеленського. Хтось досі ковбаситься під «квартал». А реальність зовсім інша. Зеленський і його «квартал» будують поліцейську державу, реанімують репресивну машину януковича, знищують всіх, хто може сказати слово проти того хаосу, що відбувається в Україні.


Сьогоднішні події під палацом «Україна», заповнені всі станції метро «космонавтами» та побиття людей на минулому тижні, це лише НАСЛІДОК.

Все почалося значно раніше. Коли влада розтоптала Закон, розпускаючи Верховну Раду, коли безпідставно кинули до в‘язниці Антоненка та Кузьменко, коли тягали по судах Федину та наших волонтерів, коли звільняли з роботи військових, а українську армію змушувати відходити з позицій, коли віддавали беркутню росії та призначали на ключові посади відвертих адептів януковича, коли...

Цей список можна продовжувати.

«Країна кварталу» це не «посміятися» і не «поржать». Це коли приходить «русскій мір» з «русскімі шутачками», коли вони знімали штані перед «путінцями». Квартал - це про азійську модель держави, де немає місця демократії та українству.

То що, посміялись?

Тепер гидкі шоу «кварталу» захищають тисячі «правоохоронців», дають можливість комусь «поржати» на біді України, яка вже просто захлинається від «правління» слуг та кварталу.

Андрій Смолій, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ Андрія Смолія



Коментарі

  +0 #1 вася 20 янв. 2021 г., 11:28:36
Сразу видно тупого бандерлога..зелик чесно продолжает дело паршника

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.