​КС Іспанії виніс постанову про те, що домашня ізоляція під час пандемії навесні 2020 року була незаконною

У країнах, де справді права людей є важливими, починають розглядати дії переляканих, а то й зацікавлених у порушенні прав урядів країн, котрі у 2020 році у зв'язку з пандемією пішли на неадекватні порушення цих прав. Ще у 2020 році багато судів виносили рішення щодо неадекватності урядовців, а 14 липня 2021 Конституційний суд Іспанії виніс постанову про те, що домашня ізоляція навесні 2020 року була незаконною.


На думку більшості суддів, дані обмеження допустимі при «надзвичайному стані», яке схвалив би Конгрес. Однак, надзвичайний стан не було схвалено, а лише введений «режим тривоги». Незаконним було і закриття міст по периметру з обмеженням руху транспорту. За порушення тих заборон були виписані штрафи на загальну суму 115 мільйонів євро. Як пише La Vanguardia, «Усі штрафи будуть анульовані, і ті, хто вже сплатив, можуть затребувати гроші назад». Але ось хто поверне людям рік життя, втрачену роботу та моральні витрати на приниження?

В Україні команда Зеленського взагалі пішла в кураж. Вони як почали порушувати Конституцію і закони у 20 році, так і не можуть зупинитись, бо Зеленський переконаний, що це він нікому і нічого не винен, а йому винні всі, і саме він є і Конституцією і Законом. Такий підхід, аби знищувати економіку і лишати людей без права пересування і роботи зеленій банді дуже подобається, саме тому знову, в порушення Конституції і здорового глузду, прикриваючись РНБО, зелена банда оголосила про майбутні карантини і локдауни, адже саме в такий спосіб у Зеленського хочуть локалізувати протести проти підвищення тарифів, знищення економіки та рішень, які Зеленський приймає не в інтересах українського народу і які доволі часто тягнуть на 111 статтю Кримінального кодексу.

Однак у Зеленського впевнені у безкарності і знову планують знищувати країну карантинами і локдаунами, і це за умови, що якщо в усіх інших країнах держава виплачувала людям компенсації, то у Зеленського повідкривали ломбарди і ніяк не збирались і не збираються компенсувати порушення прав людей, порушення права на працю. Хоча навіть у повністю неосвіченому офісі президента теж знають про окрему думку не продажного і не прогинаючогося під Зеленського судді Конституційного Суду України Сліденка І.Д. стосовно Рішення Конституційного Суду України у справі за конституційним поданням Верховного Суду щодо відповідності Конституції України (конституційності) окремих положень постанови Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів», положень частин першої, третьої статті 29 Закону України. Однак, коли Зеленському була цікава думка закону? Для Зеленського і його команди не існує ні конституції, ні закону, ні здорового глузду. Лише інтерес Зеленського і його компаньйонів.

Чому у Зеленського на 100% переконані, що введення таких заходів зупинить протести - достеменно невідомо, однак, зважаючи на те, що грошей в державі немає, а утримувати мільйони дармоїдів з ментів, прокурорів, наглядових рад потрібно, тому у Зеленського і надалі збираються обкрадати населення через тарифи і податки, а це — невідворотній шлях не лише до протестів. Якщо на додачу він і надалі буде валити економіку, знищувати малий та середній бізнес та цілуватись з олігархами, з якими, як бджола проти меду — веде боротьбу, то це призведе до вибуху, а локдауни і порушення прав людей - до більшої озлобленості громадян.

Зеленському хочеться карати людей за порушення карантину, тоді як в Україні (як і в Іспанії) не введено надзвичайного стану, тобто держава і уряд не мають права порушувати права людей як на пересування, так і на працю і на протест. Однак для Зелеленського закони не писані. Але це — сьогодні. Завтра, післязавтра, - доведеться відповідати. І тоді вже буде персональна відповідальність.

Конфлікти і закони

Фото lavanguardia.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг в очередной раз атаковал через воздушное пространство Украину 20-ю ударными беспилотниками с территории рашистской федерации

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.