​Розсунуті ноги української політики

Судячи з усього, Зеленський енд компані живуть не лише в паралельній реальності, а, взагалі, на іншій планеті. На тій планеті, де все добре, але не для всіх, а лише для тих, хто вміє розсувати ноги.


Дивина, та й годі. Ще раз доведено: Енні Лейбовіц таки талант: схоплює нутро людини і втілює його у фото. А те, що вийшло... то вже констатація факту, бо можна носити багато масок, але справжній митець відчує тонкощі людського єства, показавши справжню натуру, котра може ховатись за дорогими аксесуарами та туалетами, а на повірку виявитись потасканою проституцією повією...

Фотосесія Олени Зеленської, для VOGUE, зроблена Енні Лейбовіц, викликала неабиякий скандал, оскільки, як почали писати в соціальних мережах, саму фотосесію – замовили з Банкової, що вже є ознакою поганого смаку, бо, загалом, то журнал обирає модель на обкладинку. А замовляння обкладинок - це вже суто вульгарно-комуністичне, котре давно прижилося на теренах України і з задоволенням юзалось нуворишами, котрі ще вчора обслуговували інших, а нині - схопили зірку з неба.

Проплачений то був піар чи ні, ніхто не підтвердив і не заперечив, однак скандальні фото обговорювали жваво. Особливо фото, яке, як вже згодом роз’яснювали знавці, алюзія на роботу Анрі де Тулуз-Лотрека «Клоунесса Ша-Ю-Кау».

Однак одним обговоренням шоу не скінчилось. Виявилось, що українські політикині та чиновниці, суто за візантійськими правилами догоджання господареві, або султану, кинулись на захист Олени Зеленської. І не просто на захист, а почали виставляти фото в такому ж стилі.

Те, що художність опублікованих фото більше натякали на фото з порно сайтів, то вже неважливо, однак найогидніше, що усі оті фото з флешмобу не лише порушують елементарні правила етикету, які констатують, як повинні себе поводити депутати та чиновники, а ще й демонструють справжню сутність української політики - прислужництво та політичну проституцію: чого не зробиш заради підтримки господаря, який тебе годує і треба, аби годував далі.

Політична проституція в Україні давно має чіткі обриси. І ось ці фото з широко розсунутими ногами, котрі належать особам, що уособлюють приналежність до влади, або її обслуги, або тих, хто бажає її обслуговувати, ще раз довели, що для індивідів, котрі йдуть працювати начебто на народ, немає поняття етики, їх не цікавить думка та реакція виборця на їхні рішення та поведінку, а от реакція безпосереднього хазяїна, котрий і годує з рук - цікавить. А хазяїн захотів, аби справжня челядь (бо можна накрасти грошей, але лишитись бидлом та челяддю) стала на захист цариці, бо Зеленський вважає себе царем.

І враз соціальні мережі заполонили дивакуваті, а подекуди мерзенні фото, як зазначила Марія Бурмака: «з посадкою по-пацански в підтримку фото першої леді».

Звісно, сама перша леді не в курсі, як себе поводять справжні леді, і саме це і продемонструвала Енні Лейбовіц. Бо статус «леді» все ж зобов’язує. Але, як виявилось, ті, кого Зеленський привів з собою творити законотворчість, а також певна категорія осіб, що сповідують правило «чего ізволітє», теж далекі від етикету, норм моралі і здорового глузду, однак у них є найголовніша риса, що цінується особою, котра уявила себе царем - відданість цьому царю.

Флешмоб, запущений з відмашки, судячи з усього, з Банкової (бо навряд чи дами в МЗС самі вирішили розставити ноги), теж отримав негативне сприйняття суспільства, бо, на повірку, виявилось, що особи жіночої статі, подекуди з декількома дипломами (чим часто хизуються), ці дипломи отримали не за знання, а, видко, у подарунок від люблячих батьків (татусів-утримувачів), котрі грошиками обросли, а розумом - ні. Саме тому цей розум не змогли передати донькам, котрі тепер полізли до влади та на посади, але, окрім родинних грошиків (зароблених непосильною працею над розробкою схем, відкатів чи хабарів), нічим похизуватись і не могли. А тепер флешмоб їм допоміг. Вони козирнули не лише незнанням етикету, невихованістю, а ще й тим, що більшість тих, хто нині при владі, готові вислужуватись і принижуватись перед будь-ким за візантійською практикою, а також продемонстрували те, про що говорять давно: народ України і прошарок, котрий захопив владу - це два різні світи. У першому готові розсунути ноги по першій же команді, а в другій - не люблять царів, невиховане бидло при владі, та не сприймають приниження жінки, бо народ пам’ятає, що жінка в Україні - берегиня.

А от проститутки, котрих засунули в депутати та на посади чиновників (а також обслуга, та деякі актрисулі), незважаючи на нарцисизм, завищену самооцінку та величезні амбіції - не освічені, не мають уявлення ні про етикет, ні про порядність, ні про правила гарного тону, ні про фаховість. А от перед ким розсувати ноги - знають. І це - страшно, бо це ніяким чином не співпадає з точкою зору народу, котрий бореться за незалежність і право бути повноцінною, вихованою та європейською нацією, тоді як ті, кого проституйовані батьки позасовували на посади і в депутати, взагалі не переймаються державністю та іміджем країни. Зате по команді розсувають ноги. І саме це потрібно викорінити з української політики, бо мілованівщина, мета якої з розсунутими ногами вкрасти якомога більше, та візантійщина, при котрій особиста відданість владі куди важливіша за репутацію, порядність та фаховість - повинна бути знищена.

Ліна ТИХА, «Конфлікти і закони»

Фото Укрінформ



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.