​Країна імені Єрмака


Нахаба, котра НІЩО, яку, як мажора, батьки втулили на міжнародний факультет, а потім прилаштували працювати до потрібних людей (що дозволило йому почати створювати юридичні фірми і паралельно масу інших компаній у різних сферах), таки дістав міжнародних партнерів, і українців, зокрема.

Судячи з усього, мільйонер Єрмак (а по тих коштах, які він отримував через свої структури і постійно - з бюджету, він таки мільйонер, а, зважаючи на останні скандали у розкраданнях, може, вже і мільярдер), як і янукович, вважає, що грошей мало не буває. А тому, як і янукович, вирішив привласнити країну. І якщо янукович будував «сім’ю», то Єрмак пішов за правилом побудови Cosa Nostra. Але, якщо януковича хоч обирали президентом, то Єрмака - ніхто не обирав, ніхто не призначав на керування країною, і ніхто не підтримував. Окрім Зеленського. І от, господар Зеленського (чи того, хто тримає Зеленського за причандалля) через Зеленського привів Єрмака, який, всупереч закону, Конституції і здоровому глузду, але під керівництвом Зеленського, провів конституційний переворот у країні, почавши ліпити структуру під себе.

Декілька місяців тому Аліса Юрченко виклала чудове розслідування, в якому зібрала до купи певну інформацію щодо Єрмака, з якої випливає, що Єрмак на ВСІ грошовиті і потрібні структури поставив своїх людей, а вони вже, в свою чергу, можуть допомагати потрібним фірмам і компаніям отримувати гроші з бюджету і - немаленькі.

Звісно, Аліса не говорить і навіть не натякає на ось такий висновок, вона лише констатує, що Єрмак нарощує вплив, але його вплив, як ми бачимо з сюжету, чітко зав’язаний на фінансовій складовій, і дуже зручно - розставити на потрібні посади потрібних людей, а ті люди вже будуть турбуватись, аби потрібні компанії та структури отримували потрібні гроші, без звітності, без пояснень, але з пафосом про патріотизм.

Судячи з усього, помічник нардепа від партії регіонів Тадеева пан Єрмак засвоїв помилку януковича і пішов не його дорогою, а слідами Порошенка, коли на біле говорять - чорне, а незгодних називають агентами кремля. Насправді, подібний підхід - зручний, дозволяє маніпулювати, звинувачувати кожного, хто спромагається на критику дій і розкрадання держави від структури Єрмака, а під час цього - вправно працювати в інтересах узурпації влади, вважаючи, що країна Україна - твоя особиста територія, яку ти маєш право грабувати. І остання заяву ГУР про російське ІПСО щодо українських типу можновладців, до яких якимось боком притулили і Єрмака, котрий ніхто і звати якого -ніяк, ще раз доводить, що Єрмак, не маючи ані підстав, ані повноважень, все ж керує у країні всім, навіть ГУР.

янукович свого часу робив те, що нині робить Єрмак: знищувавбізнес, який не міг контролювати, а який міг - клав під себе. І в такий спосіб будував «сім'ю». Вікіпедія дає таке тлумачення цього процесу: «Сім'я» януковича- найближче політичне та бізнесове оточення експрезидента України віктора януковича і його сина Олександра у ЗМІ та політологами розглядається як олігархічний клан... За повідомленнями ЗМІ, бізнесмени з оточення Олександра януковича масово скуповують підприємства одне за одним. Ці продажі описували як не зовсім добровільні, враховуючи, що «сім'я» контролює правоохоронні органи, суди й податкову…»

Подивіться розслідування Юрченко, прослідіть, як, кого і куди призначено і який зв'язок у цих усіх осіб з Єрмаком. І головне, зверніть увагу на те, як Офіс президента взяв під жорсткий контроль правоохоронні органи, суди й податкову.

Щоправда, сьогодні Єрмак пішов дещо іншим шляхом. Він не поділяє правила родини януковича, що бізнес у когось треба скуповувати, - грошей шкода. Краще - знищити. А тоді створити свої структури, а на ці структури вже лити гроші з бюджету в тій кількості, в якій заманеться. Найкращим прикладом був Кирилка Тимошенко, котрий отримав шалені кошти на створення контенту. І можна тільки уявити, які кошти виділяють потрібні люди всім іншим компаніям, котрі якось афільовані з Єрмаком та його друзями. Але те, що Єрмак поклав під себе всі найсмачніші шматочки економіки, розставивши там людей, які з ним пов’язані, або були пов’язані, дає розуміння, що і кошти потрібним фірмам виділятимуться такі, як треба.

Однак питання в іншому. Якщо янукович будував «сім'ю», то структура Єрмака все більше нагадує мафіозну. Енциклопедія в розділі про мафію констатує: «почавши з монополізації публічно-правових функцій, великі злочинні організації переходять до монополізації окремих видів кримінального провадження - здійснюють своєрідну «націоналізацію». Кожна злочинна організація прагне створити замість гангстерського ринкового господарства гангстерську командну економіку, повністю замінивши конкуренцію централізованим управлінням». Але, якщо в інших країнах мафії протистоїть держава і правоохоронці (хоча і серед чиновників правоохоронної системи можуть бути члени мафії), то в Україні мафія стала на чолі держави, і Єрмак, ставши регентом Зеленського, почав втілювати структуру і діяльність мафії. А як ще себе може вести помічник члена партії регіонів Тадеєва, друга Савлохова? От звідти, від тих зв’язків з криміналом, у Єрмака і кумівство з Колєю-котлетою, про кримінальні стратегії якого розказував Гео Лерос.

І нині ми спостерігаємо в Україні не лише реванш партії регіонів, представниками якої є Єрмак, Гетманцев, Шурма та їх обслуга, типу Подоляка та Арестовича, котра робила все заради того, аби росія могла поглинути Україну, як Білорусь. Ми ще й бачимо, як мафія (при якій, наприклад, наперсточнику Ахметову так само комфортно, як при януковичу, і навіть більш комфортніше, бо можна робити все, знущаючись над людьми, виключаючи їм світло, і отримувати гешефт), розкрадає країну і силиться працювати в інтересах росії.

І на наших же очах спостерігаємо і таких, як Арахамія (що їздив на передову вмовляти військових на умови росії і невідомо які угоди, про які розказав Козак, що були на 23 лютого і влаштовували росію, і які Єрмак - погодив), котрий офіційно став на бік гаманця путіна - Абрамовича, заради якого він і листи писав. І таких, як Гетманцев, діяльність якого направлена на розвал економіки і знищення малого та середнього бізнесу.

А от щоб себе узаконити, мафіозний клан Єрмака хотів протягнути законопроєкт №8058, який, як писала «Економічна правда», передбачав, що «представники Офісу Президента та деяких міністерств об’єднаються у спеціальну Комісію, у засіданнях якої зможуть брати участь представники бізнес-асоціацій», які на власний розсуд вирішуватимуть, що дозвіл чи процедура, яку не схвалила їхня Комісія, не матиме чинності - діятимуть лише ті, які є і в законах, і в рішеннях Комісії (це так звана «подвійна вимога до чинності»).Таким чином вона може по факту змінювати чи скасовувати закони в обхід депутатів Верховної Ради». Тобто: офіс президента, структура, якої НЕМАЄ в Конституції і яка не має ніяких повноважень, окрім закупівлі канцелярії, віски та горілки, бажає і мріє самостійно вирішувати, що голосувати, що приймати і які закони повинні працювати.

Але поки з законопроектом не склалось, зате склалось з накопиченням грошей та збором податі з усього, що рухається. Зі схемами, на яких наразі зловили Міністерство оборони - теж склалось. Але останні - викликали скандал, і щоб його пригасити, провели декілька обшуків та пару-трійку звільнень. Все як завжди: спортивна рибалка, коли зловили і відпустили. Хоча, в нашому випадку, могли ще й обілетити, але без будь-яких проблем для тих, хто був звільненим, або обшуканим.

Однак система лишається незмінною, а регент Зеленського продовжує керувати країною і, наразі, поклав оком на ресурси міжнародних донорів. І в цьому питанні він не бажає мати посередників, дійсно будучи впевненим, що можна і працювати на росію, і будувати в Україні росію, і красти, як в росії. Головне, аби всім, хто проти російського агентури і вимагає арешту Єрмака, назвати агентами кремля, що розповсюджують російське ІПСО, бо тільки «агент росії» може бути незадоволеним діяльністю криміналітету від коріння Савлохова, реалізованого помічником депутата від проросійської партії регіонів, котра і звала і привели в країну війну.

І, дійсно, чому б не піаритись на звільненні чиновників, будучи переконаним, що Україну можна ділити на Єрмака, Ахметова і відсоток Зеленському, прикормлюючи експертів і допомагаючи окупантові знищувати країну зсередини?

Що не кажіть, а янукович тихо плаче в Ростові. Від заздрощів...

Ліна ТИХА, Конфлікти і закони

Фото з відео-каналу «ТАРО ЗНАННЯ»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Ситуация на фронте за истекшие 2 дня остается более-менее стабильна. Есть критические моменты на отдельных направлениях

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.