Ребекка Хармс заявила про можливість введення санкцій проти влади Януковича

rebekka vasu

 
Депутат Європейського парламенту Ребекка Хармс заявляє про можливість запровадження візових санкцій проти представників уряду України у разі продовження використання судової системи у політичних цілях.


"У випадку зловживання судовою владою ми можемо прийти до того, що ухвалимо особливі заходи проти членів українського уряду, як, наприклад, заборона в’їзду. Ми вже маємо досвід з іншими країнами, де було зловживання політичною владою у боротьбі з політичними опонентами. Ми маємо про це подумати", - сказала Ребекка Хармс сьогодні у ефірі 5 каналу.

За її словами, вибіркове правосуддя є найвідомішою проблемою України. "По всій Європі, у всьому світі справи Луценка та Тимошенко набули великого розголосу. Зараз увага стане пильнішою", - переконана вона.

"Після саміту "Україна-ЄС" я сподівалася на поліпшення ситуації, тому що з українського боку були певні заяви, що буде ліпше ставлення не лише до пані Тимошенко, але й до Луценка. Натомість ми бачимо відкриття несправедливої справи проти Власенка. Це так не розумно і особливо для майбутнього України, тому що в угоді про асоціацію ми закладаємо підвалини для ліпшого економічного і демократичного розвитку усіх українських громадян. Ми справді намагаємося прокласти дорогу в майбутнє і тепер ця справа проти Власенка… Це проти угоди про асоціацію", - заявила Ребекка Хармс.

Євродепутат додала, що обов’язково поінформує про останні події в Україні всіх колег з інших фракцій. "Якщо пан Власенко потрапить за грати, я не бачу жодних шансів на те, що буде підписано угоду про асоціацію", - резюмувала вона.

Як відомо, сьогодні Вищий адміністративний суд України задовольнив клопотання голови Верховної Ради України Володимира Рибака про позбавлення Сергія Власенка депутатського мандату на підставі сфальсифікованого рішення парламентського регламентного комітету.

Наприкінці січня 2013 року стало відомо, що проти Сергія Власенко відкриті кримінальні провадження щодо правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 382 Кримінального кодексу України за фактом невиконання ним судового рішення у цивільній справі щодо розподілу спільного майна подружжя, а також щодо викрадання ним його власного автомобіля та щодо розбою. Сергій Власенко неодноразово заявляв, що після позбавлення його депутатського мандату влада планує його заарештувати, повідомляє tymoshenko.ua.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.