​SkyUp літатиме з України в Катовіце, але кілька обіцяних трас до Польщі поки відклали

Український лоукостер SkyUp Airlines полетить навесні до кількох міст у Польщі. Однак деякі обіцяні раніше польські напрямки поки не обслуговуватимуться. У весняно-літньому сезоні 2021 року авіакомпанія літати з Києва й до Катовіце. Це стало новинкою, адже раніше про запуск такого напрямку не повідомлялося, інформує Yavp.pl.


Передбачається, що з 29 травня 2021 року рейси «Київ-Катовіце» будуть виконуватися тричі на тиждень: вівторок, четвер, субота. Початкова ціна квитків - 27-29 доларів.

Водночас з системи бронювання поки зник напрямок «Харків-Лодзь», який теж мав з'явитися в сітці польотів навесні 2021 року. Раніше SkyUp повідомив, що планує з весни літати до Лодзі з трьох українських міст: Київ, Львів та Харків.

Не буде поки що й рейсу «Київ-Варшава», який обіцяли запустити з 28 березня. Він теж зник з системи бронювання.

Натомість SkyUp з 26 квітня почне літати з Києва до Гданська. Рейси будуть двічі на тиждень: понеділок, субота. Без змін і анонсовані плани щодо рейсу «Львів-Лодзь». Польоти на цій трасі мають стартувати з 30 квітня (понеділок, п'ятниця).

Фото Yavp.pl



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.