Марія Матіос переконана, що Януковича оточують самі боягузи і пораженці

mariya matios

 
Судячи з призначень в новому уряді, політика гуманітарних розколів і зростання напруги в Україні продовжуватиметься. Такий висновок можна зробити після «другого пришестя» Дмитра Табачника в українську освіту та науку. 


Про це заявила народний депутат від партії “УДАР” Марія Матіос, коментуючи склад нового Кабінету міністрів, повідомляє прес-служба партії «УДАР».

“Сьогодні, 24 грудня 2012 року, можу продублювати ті самі слова, якими відреагувала на перше «вознесіння» на трон міністра Табачника два роки тому: «Я не знаю, чи уявляє собі Президент України, який самурайський меч поклала йому до рук ним же благословенна коаліція, «втиснувши» в уряд чорного українофоба, людину, нечисту на руку і совість?! Людину, за публічні висловлювання якої «плачуть» кілька статей Кримінального кодексу?! Я не знаю, чи усвідомлює собі Президент, яке українське торнадо буде породжене саме після цього призначення?!”- наголошує Марія Матіос. 

На думку депутата, поновлення Табачника «в правах» свідчить лише про одне: або чинній владі «начхати» на всі суспільні торнадо, або чинна влада не є самостійною у виборі своїх представників в уряді.

“Я так розумію, що Президента Януковича оточують самі боягузи і пораженці, у яких немає жодної чоловічої відваги розкрити йому карти його ж недалекого майбутнього з такими «призначенцями». Ніяка мзда ніколи не може нівелювати внутрішній спротив суспільства, яке виходить зі сплячки. Якщо влада після парламентських виборів ще не зрозуміла, що вона на кратері вулкану, то я не знаю, що роблять аналітики, які обслуговують цю владу”, - зазначила Марія Матіос.



Коментарі

  +0 #1 George 24 дек. 2012 г., 23:05:46
«Я не знаю, чи уявляє собі Президент України, який самурайський меч поклала йому до рук ним же благословенна коаліція, «втиснувши» в уряд чорного українофоба, людину, нечисту на руку і совість?! Людину, за публічні висловлювання якої «плачуть» кілька статей Кримінального кодексу?! Я не знаю, чи усвідомлює собі Президент, яке українське торнадо буде породжене саме після цього призначення?!”- наголошує Марія Матіос.

1. Матиос признаёт Януковича президентом? Иначе, почему холуйски пишет его с большой буквы? Именно для этого она пришла в бутафорский "парламент" "бороться" с нелегитимной властью?
2. Табачник - никто. Это специальная кукла Януковича, которой он дразнит и отвлекает внимание таких, как Матиос. А она, в свою очередь, думает, что Януковича обманывают злые бояре, вот он и делает глупости.
3. Никакой "торнады" не будет. Для "торнады" нужен народ, которого не видно уже третий год и по более значительным поводам, чем назначение холуя-табачника.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Заява спікера Джонсона нарешті підкріплена його рішучістю винести на голосування 60 мільярдів доларів допомоги від США Україні

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.