«УДАР» не збирається брати участь у піар-заходах уряду Азарова і на завтрашнє засідання не піде

udar uryad

 
Перш ніж презентувати будь-які програми і плани, уряд Миколи Азарова спершу має прозвітувати про зроблене, отримати громадський та експертний відгук щодо своєї попередньої діяльності, - заявляють в партії «УДАР».


Уряд Азарова проігнорував неодноразові вимоги «УДАРу» та інших опозиційних сил прийти у парламент та відзвітувати про зроблене, а точніше про незроблене. І тепер, на завтрашньому на засіданні кабміну, урядовці збираються презентувати програму своєї подальшої діяльності, - зазначають в партії.

«Діяльність уряду Партії регіонів не відповідала жодним європейським стандартам – ні за своїм змістом, ні за формою, а тому немає жодних підстав сподіватися на зміну практики урядування саме зараз. Адже останні три роки у житті нашої країни - це роки зовнішньополітичних провалів, стабільного погіршення рівня життя людей, розкладу судової та правоохоронної систем, час нахабного грабунку і утвердження політичної корупції як стилю управління державою», - підкреслюють в «УДАРі».

Державна програма активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки, яку уряд вирішив презентувати, є переважно переліком декларацій, а не планом конкретних дій.

Більше того, сам факт її розробки у такому вигляді свідчить, що уряд Азарова практично визнає, що обіцяні реформи були провалені і зараз потрібно починати мало не з нуля,-вважають в партії.

«Цей уряд звик діяти, орієнтуючись лише на побажання Президента та олігархів. У такому режимі зробити щось справді корисне для людей неможливо. Ми вимагаємо від прем’єр-міністра прийти у парламент і прозвітувати про три роки роботи. Лише після відкритого громадського, а не кулуарного обговорення попередньої діяльності та відповідальності урядовців буде шанс вийти на вироблення реальної програми розвитку економіки в інтересах людей.

Але нинішній уряд у такому форматі працювати не вміє і не хоче. Тому він заслуговує одного - відставки через провальні результати роботи», - йдеться в заяві, повідомляє прес-служба партії «УДАР Віталія Кличка».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.