Кличко: Якщо провладні депутати не підтримають резолюцію недовіри уряду, то, значить, вони підтримують бійню, яка відбулася на Майдані Незалежності

plenar zasidan

 
Фракції опозиції вимагають притягнути до відповідальності усіх причетних до побиття студентів в ніч на 30 листопада. Про це заявив лідер «УДАРу» Віталій Кличко під час погоджувальної ради керівників фракцій та парламентських комітетів Верховної Ради, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


«Наші вимоги спрямовані на відновлення справедливості і оновлення країни», - сказав Кличко.

За його словами, опозиція вимагає відсторонення з посади і порушення кримінального провадження проти міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, а також керівництва органів МВС та спецпідрозділів, які віддавали наказ на застосування сили проти студентів. Крім того, додав він, фракції опозиції вимагають розпустити спецпідрозділи, які брали участь у побитті студентів, а також порушення кримінального провадження за організацію провокацій за участі так званих «тітушок».

Кличко також зауважив, що опозиція наполягає на відставці уряду, непрофесіоналізм якого призвів до соціальної та економічної кризи, і який порушив закони України, відмовившись від європейської інтеграції. «Ми вимагаємо ухвалення Верховною Радою України резолюції недовіри Кабінету Міністрів України», - сказав лідер «УДАРу». В коментарі журналістам Кличко наголосив, що в разі, якщо провладні депутати не підтримають завтра резолюцію недовіри уряду, то це означатиме, що вони підтримують ту бійню, яка відбулася на Майдані Незалежності.

Крім того, наголосив Кличко, опозиція вимагає відповідальності вищого керівництва держави і усунення перепон до європейської інтеграції України.

Лідери фракцій опозиції зачитали свої вимоги та пішли з погоджувальної ради.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.