Кличко: Відмова народних депутатів підтримати законопроект про столицю - це саботаж інтересів киян

mer

 

Відмова народних обранців, зокрема з демократичного табору, підтримати законопроект про поєднання посад мера і голови КМДА – це саботаж інтересів киян. Про це заявив лідер «УДАРу» Віталій Кличко в коментарі журналістам в кулуарах Верховної Ради, повідомляють «Конфлікти і закони».


«Дивно, що деякі депутати від демократичних партій не підтримали сьогодні законопроект про поєднання посад мера і голови Київської міської державної адміністрації. Виходить, їх влаштує ситуація, яка є сьогодні у столиці, – це відсутність мера, відсутність самоврядування. Те, що відбулося у Верховній Раді – це саботаж інтересів киян», - наголосив Віталій Кличко.

Він підкреслив, що столицею повинна керувати людина, яку обирають кияни, яка повинна бути наділена повноваженнями і нестиме особисту відповідальність за процеси, які відбуваються в Києві.

«Кияни кажуть, що їм потрібен мер. А позиція деяких колег по парламенту: хай буде мер, але в нього будуть репрезентативні функції. Тобто така собі посада – мер, але він на жодні процеси в Києві не впливатиме», - відзначив лідер «УДАРу».

Віталій Кличко підкреслив, що буде вносити цей законопроект до парламенту на повторне голосування.



Коментарі

  +0 #1 алексей 15 апр. 2014 г., 19:30:20
наши слуги народа думают а что я с этого буду иметь ?
  +0 #2 Киевлянка 15 апр. 2014 г., 19:46:52
Сперва, пусть Удар проголосует за выборы мера в Киеве в 2 тура, а потом уже можно и этот законопроект рассмотреть :P Фигу я за Кличко проголосую с таким ихнем отношением! Хотят с Петей узурпировать власть в Киеве! - Дулю :P
  +0 #3 киевлянин 15 апр. 2014 г., 19:48:54
Поработай, Виталик, в Броварах.
  +0 #4 гост 15 апр. 2014 г., 20:01:26
Там жирное чмо по фамилии Бондаренко уже рыло засунуло на пост КМДА, хотя его никто не выбирал. Он как говорится "сам пришел".

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.