Квитки на потяги сполучення між Кримом та Україною подорожчали через технічний збій в системі

kvitki

 
Вартість квитків на потяги, що курсують між материковою частиною України і Кримом і назад, не змінилася. Як і раніше, на цьому повідомленні діє внутрішньодержавний тариф, повідомили у прес-службі «Укрзалізниці». Про це пише sobytiya.info, передають «Конфлікти і закони».


«Непорозуміння, пов'язані з продажем квитків 10-11 червня 2014 року за міжнародними тарифами на потяги у сполученні між АР Крим та материковою частиною України, які значно перевищують внутрішньодержавний, викликані збоєм в автоматизованій системі продажу квитків «Експрес-3»(ВАТ «РЖД»). Про це «Укрзалiзниці» повідомили представники ВАТ «Федеральна пасажирська компанія»(Росія)», - розповіли в прес-службі.

За інформацією Федеральної пасажирської компанії, пасажири, які придбали квитки за підвищеним тарифом, можуть отримати різницю у вартості проїзду в касах тих станцій, де були придбані квитки.

Продаж квитків на поїзди до Криму і назад на дати з 16 по 30 червня «Укрзалізниця» відкриє 12 червня. Вартість проїзду залишиться незмінною.

Раніше в «Укрзалiзницi» заявили, що не змінювали тарифів і не отримували офіційних повідомлень від російської сторони про їх зміну.

«Від РЖД жодного офіційного повідомлення нам не надходило. Зараз ми проводимо службове розслідування. Після проведення внутрішньослужбового розслідування ми повідомимо всі деталі», - заявили в прес-службі відомства.

У свою чергу, в довідковій службі залізниць Криму повідомили, що вартість квитків дійсно зросла.

«З сьогоднішнього дня плацкартне місце на поїзді з Сімферополя до Києва коштує - 2330 руб, купе - 3370 руб. Це пов'язано з тим, що нам поставили російську електронну систему, яка автоматично встановлює такі розцінки», - повідомили в довідковій.

Як повідомлялося раніше, вартість квитків на материкову Україну зросла в 4-7 разів. Так, квиток на фірмовий 12-й поїзд сполученням «Сімферополь - Київ» коштує 4 тис. 894 рубля 40 копійок, що за коефіцієнтом 3,0 дорівнює приблизно 1631 гривні. Раніше вартість квитка становила близько 380 грн.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.