У Криму шукають санаторії Коломойського

kolomoy

 
Так звана кримська влада заявляє про намір виявити більше сотні об'єктів на півострові, що належать українському олігархові Ігореві Коломойському. «Всупереч заявам самого Коломойського, слідство доведе, яке конкретно майно в Криму належить олігарху», - заявив журналістам так званий глава Криму Сергій Аксьонов, коментуючи недавні заяви Коломойського про те, що в Криму немає санаторіїв або пансіонатів, які належать йому, передає агентство Кримінформ, повідомляють «Конфлікти і закони».


«Це стандартна схема: я - не я, хата не моя, знати нічого не знаю, йдіть, шукайте крайніх. Тим не менш, сьогодні ми говоримо чітко і ясно, що оперативно-слідча група, яка працює в прокуратурі Криму, створена з різних відомств, співробітників силових структур, виявляє це майно, і, в тому числі, займається збором доказової бази про те, що це майно належить безпосередньо Коломойському і «ПриватБанку». Я думаю, за підсумком їх буде більше сотні», - повідомив Аксьонов.

Нагадаємо, 3 вересня Держрада Криму прийняла рішення «націоналізувати» майно «ПриватБанку» і його головного засновника Ігоря Коломойського, яке знаходиться на території республіки. В цілому перелік колишнього майна Коломойського в Криму на сьогоднішній день включає 89 об'єктів.

Сам Коломойський спростував інформацію про те, що в Криму йому належить ряд санаторіїв і пансіонатів. Разом з тим, він має намір домагатися через Гаазький комерційний трибунал компенсації своєї частки в аеропорту «Бельбек».



Коментарі

  +0 #1 Коломойский 6 окт. 2014 г., 20:08:04
У Криму шукають санаторії Коломойського
При этом Крым, сцуко, наш, и сцуко БОЛЬШОЙ: ищем, ищем....

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.