Черговий прояв російського фашизму в Криму

krim gimnaziya

 
Фашистський режим Путіна продовжує крокувати Кримом, демонструючи свій шалений тиск та ненависть до тих, кого режим обрав ворогом. Як і гітлерівські фашисти, вони знищують цивілізацію та просвіту. Особливо, якщо це культура народу, якого оголосили ворогом.


Так, розпочавши війну в Україні, у Криму палили українські книжки, а наразі спалили бібліотеку у турецькій гімназії. Про це на свій сторінці у ФБ написав Осман Пашаєв. Також він повідомляє про те, що викладачів кримської гімназії-інтернату для обдарованих, що розташована у с. Танкове Бахчисарайського району, змусили написати заяву за власним бажанням.

Фашистський режим Росії показує свою зневагу до культури інших етносів та народностей, нав’язуючи ненависть серед кримчан до неугодних Кремлю.



Коментарі

  +0 #1 Володимир 30 нояб. 2015 г., 18:09:20
Зы статті у газеті Труд 1992 року памятаю дапні про кількість татарських сімей у Росії. Тоді їх було 2,2 млн. Сімей, де один з батьків був татарського походження - понад 40 млн. Тепер офіційна статистика подає у Росії 2,2 млн. татар. Те ж саме з іншими народами. Всі стають "русскими".... Куди ділись мільйони "нерусских"?
  +0 #2 агась 30 нояб. 2015 г., 18:25:27
расейский эт пуйловская фашистская скотина по жизни. дефект расейских хромосом лечится калибром 7.62 .

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.