Козаки влаштували рейд по домівках кримських татар через українську символіку

kazaki reyd

 
Сьогодні в с. Долинка Красноперекопського району Криму близько двадцяти п'яти кримських козаків під керівництвом отамана Яковлєва та його заступника Рохман влаштували рейд по домівках кримських татар. Про це повідомила голова Красноперекопського регіонального меджлісу Саніє Аметова, передає 15minut.org.


Причиною таких дій козаків стало те, що напередодні в кількох селах району, включаючи с. Долинка, автобусні зупинки були прикрашені українською державною символікою, а пішохідні переходи пофарбовані в жовто-синій колір.

Всього козаки і місцеві співробітники ФСБ та відділу по боротьбі з екстремізмом, що приєдналися до них, відвідали дев'ять хат. При цьому, як зазначає Аметова, якщо офіційні співробітники правоохоронних органів поводилися коректно, то козаки грубо розмовляли, намагалися увійти в приватні двори, вимагали пояснень.

А на одному з будинків їх обурення викликав кримськотатарський прапор.

«Ось відповідь тим, хто обурюється окремою увагою міжнародної громадськості та української держави до кримських татар. У Криму малюють українську символіку, а місцеві правоохоронці йдуть не в будинки кримських українців, а в будинки кримських татар. У когось є ще подібні питання?», - прокоментував ситуацію перший заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелял.

За словами, Саніє Аметової, подібні рейди можуть пройти і завтра в сусідніх селах.



Коментарі

  +0 #1 Юрий 28 дек. 2015 г., 21:12:08
Рашистская маразматичекая картинка. Попы вместе с руськими козаками на фоне Ленина.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.