В Броварах розповсюджують фальшивки про кандидат від партії Кличка

ud1

 
У Броварах знову застосовують брудні технології проти партії «УДАР». За ніч у виборчому окрузі №97 було розповсюджено фальшиву газету нібито від імені громадської організації «Гроза», яку очолює претендент у кандидати від партії «УДАР» Павло Різаненко.


Газета містить брехливі матеріали проти самого Різаненка. Начебто його затримали правоохоронці за торгівлю наркотиками. «Творці» фальшивки дійшли до того, що навіть «посадили» Різаненка до в’язниці. Також у газеті наводиться фальшива заява партії «УДАР» про начебто відмову висунення Павла Різаненка у претенденти в кандидати від партії.

В «УДАРі» цю провокацію називають черговим брудом і чорним піаром, який набирає обертів у нинішній виборчій кампанії. В «УДАРі» переконані, що ця виборча кампанія за кількістю брудних технологій може перевершити вибори 2002-2004 року, коли чорний PR широко застосовувався різними таборами проти опонентів.

«Ті, хто це робить, показують людям своє справжнє обличчя і те, на що здатні – лише лити бруд і витрачати гроші на бігборди, рекламу і такі фальшивки. Але український виборець навчився відрізняти брехню від правди», – наголошують в партії.

«УДАР» звертатиметься до правоохоронних органів з вимогою з’ясувати, хто і за чиї кошти надрукував і розповсюдив у Броварах цю фальшивку, та притягнути до відповідальності замовників і виконавців бруду проти партії, повідомляє прес-служба партії «УДАР».

ud2

ud3

ud4

ud5



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.