Ситуація в зоні АТО. Упродовж дня російські окупанти 14 разів порушували режим припинення вогню

Ситуація в зоні АТО, вечір. Упродовж дня російські окупанти 14 разів порушували режим припинення вогню


Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 27 серпня 2016 року:

Сьогодні з опівночі та упродовж дня російські окупаційні війська 14 разів порушували режим припинення вогню в районі проведення АТО.

На Донецькому напрямку із заборонених Мінськими домовленостями 120 мм мінометів, а також мінометів 82 калібру та стрілецької зброї противник бив по українських опорних пунктах в Авдіївці, Пісках та Миронівському. У Пісках до того ж застосував важку артилерію, по наших позиціях противник випустив чотири десятки снарядів калібру 122 мм.

На Маріупольському напрямку традиційно гаряче було у Красногорівці, де ворог вів вогонь з мінометів різного калібру. По укріпленнях в Новогригорівці вогонь відкривався з великокаліберних кулеметів, а у Талаківці провокації тривали з застосуванням стрілецької зброї.

На Луганщині супротивник відкривав вогонь з 82 мм мінометів, автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї по захисниках Новоолександрівки.

Значна кількість обстрілів відбувалася ще до світанку, приблизно з одинадцятої години ранку по всій лінії розмежування спостерігалося відносне затишшя.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Сегодня ночью наша страна подверглась очередному нападению с воздуха со стороны рашистской федерации 20-ю ударными беспилотниками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.