​Ситуація в зоні АТО, ранок 05.11.2016. російські окупанти 38 разів обстріляли позиції ЗСУ

Ситуація в зоні АТО, ранок 05.11.2016. російські окупанти 38 разів обстріляли позиції ЗСУ



Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 5 листопада 2016 року:

За минулу добу російсько-окупаційні війська 38 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

На Маріупольському напрямку відбулось 25 випадків порушення режиму припинення вогню. У Павлополі, Новотроїцькому проти сил АТО бойовики застосували стрілецьку зброю та гранатомети. Поруч з Красногорівкою вогонь вели з мінометів калібру 82мм. У районах Тарамчука, Водяного, Талаківки – з мінометів 120 калібру, а по укріпленнях Збройних Сил України в Гнутовому обстріли тривали з кулеметів та мінометів обох калібрів. У Старогнатівці режим тиші порушено з озброєння БМП, а в Широкіному, окрім цього – зі стрілецької зброї, гранатометів, мінометів та ствольної артилерії 120 та 152 калібрів.

На Донецькому напрямку відбулось 8 випадків відкриття вогню в бік українських позицій. По захисниках Опитного вогонь вели зі стрілецької зброї, в Луганському – з озброєння БМП, а в напрямках Троїцького, Верхньоторецького та Кам’янки окупанти задіяли стрілецьку зброю, кулемети та гранатомети. Різні зразки озброєння, зокрема міномети калібру 82мм, противник використовував також в Зайцевому і Авдіївці.

На Луганському напрямку зафіксовано 5 провокацій проти сил АТО. У напрямку Новоолександрівки російсько-окупаційні війська використовували протитанкові ракетні комплекси, в Лопаскіному та Кримському – гранатомети різних систем. Укріплення українських воїнів у Троїцькому було піддано обстрілам з мінометів калібру 82мм, а в Новозванівці – з мінометів 120 калібру.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.