​АТО: російські терористи 77 разів обстріляли позиції ЗСУ. За добу загинуло двоє та поранено вісім українських захисників

АТО: російські терористи 77 разів обстріляли позиції ЗСУ. За добу загинуло двоє та поранено вісім українських захисників



Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу на 06.00 17 березня 2017 року:

Ситуація в районі проведення АТО залишається не спокійною, але контрольованою ЗС України. За минулу добу російсько-терористичні війська 77 разів обстріляли позиції українських захисників.

На Маріупольському напрямку опорні пункти неподалік Новотроїцького ворог обстрілював з гранатометів, БМП та мінометів калібру 120 мм, а поруч Водяного – з 122 мм артустановок та мінометів калібру 120. Позиції біля Красногорівки і Мар’їнки - з мінометів, Гнутового – з СПГ та кулеметів, Широкіне зі стрілецької зброї та БМП.

На Донецькому напрямку під вогонь артилерії калібру 122 та мінометів потрапили позиції поряд Троїцького, захисників Авдіївки та шахти Бутівка російські найманці обстрілювали з мінометів та артустановок калібру 122, а згодом до обстрілів долучився танк. По укріпленнях поруч Кам’янки ворог вів вогонь з мінометів калібру 120 мм, а Зайцевого та Невельського – з СПГ та мінометів калібру 82. В районі Луганського – з БМП, а поряд Пісків – з мінометів калібру 82.

На Луганському напрямку під вогнем мінометів калібру 120 мм опинились позиції в районі Кримського, біля Лобачеве з мінометів калібру 82, поруч Новозванівки з СПГ і стрілецької зброї, а поблизу Новоолександрівки з мінометів та великокаліберних кулеметів.

За добу загинуло двоє та поранено вісім українських захисників.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью враг продолжил атаковать нашу страну беспилотниками. В результате воздушного боя были сбиты все выпущенные вражеские «шахеды»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.