АТО за день: 16 обстрілів, втрат серед українців немає

Ситуація в АТО: незаконні збройні формування 16 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. З початку доби втрат серед українців не було



Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 24 травня 2017 року:

Ситуація у зоні проведення АТО впродовж сьогоднішнього дня відносно стабілізувалась. Однак на окремих ділянках лінії зіткнення підрозділи російсько-терористичних бандформувань не припинили застосовувати зброю проти воїнів ЗС України. З початку доби незаконні збройні формування 16 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських захисників.

Приморський напрямок. На цій ділянці противник найбільш інтенсивно обстрілював наші позиції на підступах до Мар'їнки, використовуючи 82-мм міномети та гранатомети різних модифікацій. До слова, декілька мін противника знову влучили у житловий квартал цього міста неподалік КПВВ «Мар'їнка». На щастя, ніхто з місцевих не постраждав, однак робота КПВВ була на певний час призупинена. Зараз цей пункт пропуску працює у штатному режимі.

Також під ворожими обстрілами зі стрілецької зброї опинились оборонні укріплення сил АТО біля Водяного, Новотроїцького та Красногорівки.

Донецький напрямок. Рано вранці бойовики проросійських НЗФ обстріляли наші опорні пункти у передмісті Авдіївки з мінометів калібру 82 мм та піхотного озброєння меншого калібру. У районі Зайцевого та Луганського били з озброєння БМП. Після 7.00 години ранку на цій ділянці фронту встановилось відносне затишшя.

Луганський напрямок. Тут з початку доби зафіксовано три факти порушення противником режиму припинення вогню. Одразу після опівночі ворог зі стрілецької зброї здійснив обстріли наших опорних пунктів біля Станиці Луганської та н.п. Донець. А близько 9.00 години ранку бандити вдарили з 82-мм мінометів та станкового протитанкового гранатомету по українських воїнах, котрі тримають оборону поблизу Новоолександрівки.

З початку доби втрат серед воїнів сил АТО не було.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.