​День в АТО: 11 обстрілів, втрат серед бійців ЗСУ не було

Підконтрольні російській владі незаконні збройні формування 11 разів обстрілювали підрозділи ЗСУ. Сьогодні втрат серед бійців сил АТО не було



Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 8 липня 2017 року:

Російсько-терористичні гібридні бандформування на сході України продовжують порушувати умови перемир'я. Оперативна обстановка в районі проведення АТО залишається напруженою. Сьогодні підконтрольні російській владі незаконні збройні формування 11 разів обстрілювали підрозділи ЗС України. Двічі окупанти застосовували міномети.

Приморський напрямок. На даній частині фронту сьогодні було зафіксовано 5 ворожих збройних провокацій. Чотири з цих обстрілів противник, використовуючи озброєння БМП, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, здійснив по позиціях сил АТО в районі Широкиного. Окрім того, ще вночі загарбники з мінометів калібру 120 мм обстріляли наші оборонні укріплення на околицях Мар'їнки.

Донецький напрямок. На цій ділянці лінії бойового зіткнення проросійські озброєні банди відкривали вогонь по опорних пунктах сил АТО поблизу Зайцевого, Пісків та двічі - у передмісті Авдіївки. Тут бандити застосовували майже весь наявний у них спектр піхотного озброєння, а також великокаліберні кулемети та БМП.

Луганський напрямок. На цьому відрізку фронту кремлівські найманці проявляли свою ворожу активність лише в районі Бахмутської траси. Зокрема, близько опівдня вони били по захисниках селища Кримське з автоматичних станкових гранатометів та мінометів калібру 82 мм.

Сьогодні втрат серед бійців сил АТО внаслідок ворожих обстрілів не було.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Заява спікера Джонсона нарешті підкріплена його рішучістю винести на голосування 60 мільярдів доларів допомоги від США Україні

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.