​Доба в АТО: 11 обстрілів, один загиблий, двоє поранених

За минулу добу терористи 11 разів обстріляли позиції ЗСУ, один український воїн загинув, двоє отримали поранення



Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 6 годину 22 липня 2017 року:

Вчора, після 18 години і до опівночі, ситуація в зоні АТО залишалась стабільною. Бандформування зменшили кількість збройних провокацій, проте навіть поодинокі обстріли мали страшні наслідки.

Так, близько 21 години, злочинці з гранатометів та великокаліберних кулеметів обстріляли будинки мирних жителів Мар’їнки. Внаслідок цього обстрілу 4 місцевих, серед яких двоє дітей – трирічна дівчинка і дев’ятирічний хлопець, отримали поранення. Стан усіх постраждалих лікарі оцінюють, як задовільний.

Крім того, на Маріупольському напрямку бойовики з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї били по наших опорних пунктах поблизу Гнутово та Широкине. Вогнем у відповідь сили АТО примусили противника дотримуватись режиму тиші.

На Донецькому напрямку вогневі провокації незаконних збройних формувань зафіксовані в районі селища Верхньоторецьке та на шахті Бутівка.

На Луганському напрямку, близько 18 години, злочинці двічі обстріляли з гранатомета і міномета наші позиції у Кримському.

Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 11 разів порушили перемир’я. Сили АТО втратили одного військовослужбовця, ще двоє отримали поранення.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.