​День в АТО: 8 обстрілів, 4 поранених, 1 український воїн загинув

Незаконні збройні формування 8 разів обстріляли позиції ЗСУ, 1 український воїн загинув, 4 поранені



Зведення прес-центру штабу АТО станом на 19.00 27 липня 2017 року:

Сьогоднішній день у зоні АТО вчергове показав, що російсько-терористичні формування не збираються дотримуватись мирних домовленостей, продовжують цілеспрямовані обстріли, що призводить до людських жертв.

Так, близько 8 ранку бойовики відкрили вогонь з гранатометів і стрілецької зброї по позиціях сил АТО неподалік Водяного. І хоча наші військові оперативно відреагували на обстріл, один український боєць, внаслідок кульового поранення, загинув. Також, біля 10 години, злочинці знову били з гранатометів по Водяному, а об 11 годині – по селищу Широкине.

На Луганському напрямку бандформування гранатометним вогнем накривали наші позиції у Новотошківському. У наслідок цього обстрілу двоє українських бійців отримали осколкові поранення. Крім того, зранку, неподалік Кримського, в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої, отримав поранення ще один наш військовий.

На Донецькому напрямку бойовики зі стрілецької зброї вели вогонь по Новгородському. А близько 15 години при обстрілі наших позицій у селище Зайцеве ще один військовий отримав осколкове поранення.

Загалом від опівночі і до 19 години незаконні збройні формування 8 разів порушили режим тиші. 4 українських захисники отримали поранення різного ступеню, один загинув.

Майже на усі сьогоднішні провокації ворога сили АТО відкривали щільний вогонь у відповідь, використовуючи практично увесь арсенал зброї, не забороненої Мінськими угодами.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Ночь была очень неспокойная, 18 ударных дронов типа «шахед» применила рашистская федерация против нашей страны этой ночью

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.