​Минулої доби російські окупанти двічі обстріляли позиції наших військ

Унаслідок обстрілів протягом минулої доби жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не зазнав поранень. За даними розвідки, одного бойовика знищено, ще один отримав поранення



Брифінг представника прес-центру Об’єднаних сил 22.01. 2019 року:

Минулої доби обстановка в районі операції Об’єднаних сил залишилась контрольованою. Російські окупанти два рази підступно обстріляли позиції наших військ.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» обстріли по позиціях наших захисників велися:

з гранатометів – поблизу селища ВОДЯНЕ, з тимчасово окупованого населеного пункту ПІКУЗИ;

з гранатометів та стрілецької зброї – в районі міста МАР'ЇНКА, з окупованого селища ТРУДІВСЬКИЙ.

Унаслідок обстрілів з боку путінських бойовиків, протягом минулої доби жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не зазнав поранень.

У відповідь на обстріли російських-окупаційних військ наші захисники давали гідну відповідь, придушуючи їхню вогневу активність.

За даними розвідки, знищено одного російського найманця ще один отримав поранення.

Спроб ведення ворогом повітряної розвідки наших позицій не зафіксовано.

Підрозділи Об’єднаних сил продовжують виконувати бойові завдання у посиленому режимі, у всіх випадках відкриття вогню противником наші військовослужбовці вживають невідкладних заходів у відповідь з метою збереження життя і здоров'я мирного населення.

Протягом поточної доби, станом на 12-ту годину, ворог вогонь не відкривав.

Криміногенна ситуація в районі операції Об'єднаних сил залишається контрольованою. Відповідно до рішення Командувача об'єднаних сил у визначених районах та населених пунктах продовжуються фільтраційні заходи, підтримується на належному рівні заходи контрольно-перепускного режиму, здійснюється забезпечення громадської безпеки та недопущення незаконного переміщення товарів, зброї та боєприпасів.

Протягом 21 січня представниками правоохоронних органів зі складу Об’єднаних сил виявлено 27 адміністративних правопорушень. У результаті яких затримано вісім громадян, що підозрюються у співпраці зі злочинною окупаційною владою.

Територіальними органами і підрозділами Національної поліції, які несуть службу на стаціонарних та мобільних блокпостах на території Донецької та Луганської областей, розкрито:

тяжке тілесне ушкодження – 1;
крадіжки – 23;
незаконний обіг наркотичних засобів – 3.

Контрольні пункти в'їзду-виїзду протягом доби працювали у штатному режимі.

На підконтрольну Україні територію та у зворотному напрямку прослідувало понад 33 тисяч осіб та 3900 транспортних засобів. У пропуску через КПВВ з різних причин відмовлено 19 особам. Особовим складом КПВВ виконано 58 доручень уповноважених державних органів.

Представниками Державної прикордонної служби спільно зі співробітниками Державної фіскальної служби України зі складу Об’єднаних сил вилучено контрабандного товару на суму понад 83 тисячі гривень.

Упродовж 21 січня підрозділами цивільно-військового співробітництва Об’єднаних сил доставлено гуманітарну допомогу малозабезпеченому місцевому населенню в населених пунктах Новолуганське, Семигір’я, Березове.

Військово-цивільні адміністрації та правоохоронні органи працюють у штатному режимі. Суспільно-політична обстановка в районі проведення операції контрольована.

Підрозділи Об’єднаних сил продовжують виконувати завдання за призначенням, дотримуючись повного припинення вогню та надають місцевому населенню допомогу.

Об'єднані сили вживають всі заходи щодо збереження життя мирного населення Донбасу та захисту України.

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.