​Загалом за минулу добу ворог здійснив 23 обстріли по позиціях наших захисників

Російсько-окупаційні війська продовжували обстрілювати наші позиції із забороненої Мінськими домовленостями зброї. На щастя, втрат внаслідок обстрілів з нашого боку не було



Зведення Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Обстановка на лінії зіткнення, порівняно з попередньою добою, суттєвих змін не зазнала. Російсько-окупаційні війська продовжували обстрілювати наші оборонні позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 та 82 мм, а також гранатометів різних систем, кулеметів та стрілецької зброї.

На Луганському напрямку обліковано 12 порушень режиму тиші.

З них 6 – поблизу Новолуганського, де противник упродовж усієї доби обстрілював опорні пункти підрозділів Об’єднаних сил з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

У другій половині дня окупанти двічі відкривали вогонь неподалік Новгородського, застосовуючи міномет калібру 120 мм, ручні протитанкові і автоматичні станкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

З о пів на шосту вечора упродовж півгодини противник з боку Калинового випустив 2 міни 120-го та 1 міну 82-го калібрів по наших позиціях, обладнаних біля Троїцького.

Розриви мін калібру 82 мм військовослужбовці Об’єднаних сил фіксували також близько опівдня – поблизу Новотошківського, о 15-й годині – біля станції Кіндрашівська, та після 9-ї вечора – неподалік Луганського. Додам, що обстріли в районах Новотошківського та Луганського окупанти «підкріпили» вогнем з кулеметів та стрілецької зброї, а також гранатометів і кулеметів відповідно.

На Донецькому напрямку відбулося 11 прицільних ворожих обстрілів.

Біля Мар’їнки противник тричі, вночі та ввечері, відкривав вогонь з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї.

По два рази російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції підрозділів Об’єднаних сил поблизу Лебединського та Павлополя – зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; та неподалік Водяного – зі станкових і ручних протитанкових гранатометів.

У районі Новотроїцького ворог близько 9-ї вечора 15 хвилин вів вогонь з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї.

А поблизу Новогнатівки після 19-ї години провокував наших воїнів вогнем з кулемету великого калібру.

Таким чином, загалом за минулу добу ворог здійснив 23 обстріли, випустивши у бік наших позицій 3 міни 120-го та 35 мін 82-го калібрів.

За минулу добу втрат внаслідок обстрілів з нашого боку не було.

Від початку поточної доби станом на 12.30 російсько-окупаційні війська здійснили вже 6 обстрілів. Характер дій окупантів не змінюється.

На Луганському напрямку противник двічі, після опівночі та 6-ї ранку, з боку окупованого Доломітного обстрілював опорні пункти підрозділів Об’єднаних сил неподалік Травневого. Тут лунали 120-ті та 82-гі міномети, ручні протитанкові гранатомети, кулемети великого калібру та стрілецька зброя.

4 обстріли ворог здійснив на Донецькому напрямку.

Двічі, близько 2-ї ночі та після 6-ї ранку, окупанти з боку Докучаєвська з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів відкривали вогонь по позиціях наших військ в районі Новотроїцького. Обидва обстріли тривали по 15 хвилин.

З 3-ї години ночі противник 20 хвилин зі стрілецької зброї провокував військовослужбовців Збройних Сил України, які перебувають поблизу Павлополя.

Крім того, у період з 10.35 до 10.55 ворог з боку Ужівки вів вогонь з ручного протитанкового гранатомету та стрілецької зброї по наших оборонцях Водяного.

За наявною інформацією, від початку поточної доби в Об’єднаних силах втрат немає, наші підрозділи надійно контролюють ситуацію на лінії зіткнення.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.