​Учора ворог 21 раз обстріляв позиції наших захисників, у тому числі із забороненого озброєння

Адекватні оборонні дії підрозділів ОС примушували окупантів припинити збройні провокації. Втрат внаслідок ворожих обстрілів протягом минулої доби серед наших героїв немає



Щоденне зведення пресслужби Міноборони України щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил.

1. Протягом 26 жовтня в районі відсічі та стримування збройної агресії рф на сході України російсько-окупаційні війська збільшили вдвічі кількість прицільних обстрілів позицій захисників України.

2. Загалом ворог здійснив 21 збройну провокацію, в тому числі із застосуванням забороненого Мінськими угодами озброєння — мінометів різних калібрів, випустивши 20 мін.

З близько 21.00 до 22.00 під мінометними обстрілами опинилися наші воїни в районах н.п. Новолуганське, Зайцеве, Луганське та Новгородське.

Окрім цього, непоодинокі щільні обстріли з гранатометів різних систем та стрілецького озброєння російсько-окупаційні війська вели по позиціях підрозділів Об’єднаних сил в районах н.п. хутір Вільний, Золоте-4, Золоте, Зайцеве, Луганське, Новгородське, Світлодарськ, Мар’їнка, Невельське, Талаківка, Павлопіль та Красногорівка. А наші мужні захисники Новолуганського перебували під ворожим вогнем загалом 5 разів.

Адекватні оборонні дії підрозділів Об’єднаних сил примушували окупантів припинити збройні провокації. Зазначимо, що захисники України неухильно дотримуються Мінських угод.

Втрат внаслідок ворожих обстрілів протягом минулої доби серед наших героїв немає.

3. Від початку поточної доби, 27 жовтня, російсько-окупаційні війська тричі порушили режим тиші, при цьому вчергове ігноруючи Мінські угоди. Усі обстріли противник вів вночі в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» Об’єднаних сил.

Розриви 3-х ворожих мін калібру 82 мм зафіксували після 01.20 ночі наші захисники Новолуганського. Окрім цього, тут, а також в районі Луганського окупанти вели вогонь по Українських воїнах зі стрілецького озброєння, а поблизу Травневого застосували ще й гранатомети різних систем.

З метою збереження життя та здоров’я наших оборонців, підрозділи Об’єднаних сил дали ворогу гідну відсіч, застосовуючи стрілецьке озброєння.

За наявною інформацією, втрат від початку поточної доби серед наших Українських героїв немає.

4. Підрозділи Об’єднаних сил перебувають напоготові до підступних дій з боку російсько-окупаційних військ в районі відсічі та стримування збройної агресії рф на сході України.

Слава захисникам України!

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.