​Учора російсько-окупаційні війська 11 разів обстріляли позиції наших захисників

Минулої доби ворог гатив по наших військах з мінометів калібру 82 мм та озброєння БМП. Унаслідок обстрілів у районі проведення операції бойових втрат з нашого боку не було



Виступ речника Міноборони щодо ситуації в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Щоденне зведення щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил протягом минулої доби та станом на сьогодні, 20 листопада.

19 листопада російсько-окупаційні війська 11 разів порушили встановлений режим припинення вогню. Збройні формування російської федерації обстрілювали позиції підрозділів Об’єднаних сил з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем та іншої піхотної зброї.

Зокрема, 6 фактів відкриття вогню з боку противника зафіксовано на Луганському напрямку. Так, неподалік н.п. Південне російсько-окупаційні війська двічі відкривали вогонь з гранатометів.

У районі н.п. Кримське та Луганське ворог вів прицільний вогонь по українських захисниках, застосовуючи гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

Зі ручних протитанкових гранатометів ворог обстріляв наших захисників біля Залізного, а зі стрілецької зброї у вечірній час противник вів вогонь по оборонних позиціях підрозділів Об’єднаних сил в районі н.п. Кіндрашівсько-Нова.

Донецький напрямок. 5 разів впродовж доби противник порушив режим тиші у смузі дій цього оперативно-тактичного угруповання.

Двічі в нічний час окупанти вели вогонь в бік оборонців Водяного, при цьому використовуючи міномети 82-го калібру та різне піхотне озброєння. Загалом, противних випустив 12 мін по позиціям підрозділів об’єднаних сил на цьому напрямку.

У районі Гнутового окупанти вели прицільний вогонь в бік українських позицій з автоматичних станкових гранатометів.

У вечірній час окупанти здійснили обстріл наших позицій поблизу Старогнатівки, при цьому застосувавши гранатомети та стрілецьку зброю.

Аналогічну зброю ворог застосував поблизу н.п. Березове.

Унаслідок бойових дій, що тривали минулої доби в районі проведення операції, бойових втрат з нашого боку немає.

Від початку поточної доби, і станом на 12.00 сьогодні, 20 листопада російсько-окупаційні війська порушили режим тиші один раз. На Донецькому напрямку з озброєння БМП та великокаліберних кулеметів, противник обстріляв наші позиції у районі Березового.

Станом на зараз ситуація стабільна та цілком контрольована українськими захисниками. Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил упродовж поточної доби не обліковано.

Наразі це вся інформація. Дякую за увагу.

Слава захисникам України!

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.