​Минулої доби противник 7 разів обстріляв позиції наших захисників

Учора на невідомих вибухових пристроях підірвалися двоє українських військовослужбовців. На жаль, внаслідок вибухів наші воїни отримали несумісні з життям поранення



Щоденне зведення Міноборони щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Активність російсько-окупаційних військ на лінії зіткнення, порівняно з попередньою добою, дещо зросла — противник збільшив кількість обстрілів наших позицій до 7. При цьому, заборонений Мінськими домовленостями міномет калібру 82 мм застосував 1 раз.

На Луганському напрямку обліковано 2 обстріли.

Уночі окупанти з боку Доломітного майже 50 хвилин з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь по наших опорних пунктах поблизу Новолуганського.

А після 9-ї вечора 15 хвилин обстрілювали позиції підрозділів Об’єднаних сил біля Зайцевого з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку порушень режиму тиші було 5.

З 10.40 до 11.20 6 мін калібру 82 мм розірвалися на наших позиціях неподалік Новогригорівки.

Увечері з боку Саханки ворог з автоматичних гранатометів та кулеметів великого калібру обстріляв захисників Широкиного, та з ручних протитанкових гранатометів і кулеметів — опорні пункти підрозділів Об’єднаних сил в районі Лебединського.

Зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї противник відкривав вогонь по військовослужбовцях Збройних Сил України, які виконують бойові завдання поблизу Павлополя.

Крім того, вже наприкінці доби неподалік Красногорівки лунав ворожий кулемет.

Вчора, 1 грудня, під час виконання бойового завдання на невідомих вибухових пристроях підірвалися двоє українських військовослужбовців. На превеликий жаль, внаслідок вибухів наші воїни отримали несумісні з життям поранення і померли на місці підриву.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким і бойовим побратимам загиблих Героїв.

Світла пам’ять!

Від початку поточної доби до 12.30 російсько-окупаційні війська вогневої активності не проявляли.

Втрат з нашого боку немає.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, з 2 грудня у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) ак зс рф розпочато новий навчальний рік.

Протягом поточного тижня у російсько-окупаційних військах передбачено проведення занять з бойової готовності з відпрацюванням питань приведення з’єднань, частин та підрозділів у вищий ступень бойової готовності з виходом у райони зосередження та на полігони.

Зазначені заходи проводяться за єдиним планом оперативної та бойової підготовки зс рф та під контролем офіцерів штабу південного військового округу.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.