​Учора противник обстріляв наші позиції 7 разів, застосовуючи гранатомети різних систем

За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів жоден з наших воїнів не загинув і не був поранений. Від початку поточної доби до 12.30 окупанти вогневої активності не проявляли



Щоденне зведення Міноборони щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Активність російсько-окупаційних військ на лінії зіткнення, порівняно з попередньою добою, знову дещо зменшилася — противник обстріляв наші позиції 7 разів, застосовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

На Луганському напрямку з 6-ї вечора до кінця доби обліковано 3 обстріли.

Так, поблизу Кримського і Хутора Вільного окупанти відкривали вогонь з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї.

А позиції наших військ біля Травневого обстріляли зі станкових протитанкових гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку порушень режиму тиші було 4.

Неподалік Мар’їнки та Широкиного, відповідно вночі та вранці, лунали ворожі ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецька зброя.

Близько 9-ї ранку з кулеметів великого калібру противник більше 20 хвилин вів вогонь по опорних пунктах підрозділів Об’єднаних сил, обладнаних в районі Павлополя.

А з 17.40 до 17.50 окупанти з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали військовослужбовців Збройних Сил України, які виконують бойові завдання поблизу Василівки.

За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів жоден з наших воїнів не загинув і не був поранений.

Від початку поточної доби до 12.30 російсько-окупаційні війська вогневої активності не проявляли.

Втрат з нашого боку немає.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російське окупаційне командування продовжує інтенсивні роботи з удосконалення фортифікаційного обладнання передових позицій з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) ак зс рф. Відмічено прибуття на передові позиції додаткових інженерно-саперних підрозділів окупаційних військ для обладнання нових вогневих позицій.

Крім того, противник нарощує мінно-вибухові загородження з використанням заборонених міжнародними конвенціями протипіхотних мін та саморобних вибухових пристроїв. Для виконання завдань щодо встановлення додаткових мінних полів сформовані спеціальні групи з військовослужбовців окупаційних військ, які попередньо пройшли підготовку в навчальних центрах на території рф.

Водночас зростає кількість випадків загибелі російських окупантів через неузгодженість дій щодо мінування ділянок місцевості. При цьому ці втрати противник намагається виправдати діяльністю т. зв. «українських диверсійних груп» та обстрілами з боку підрозділів Об’єднаних сил.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.