​Минулої доби наші мужні захисники 5 разів перебували під ворожим вогнем

Учора внаслідок прицільного ворожого вогню двоє наших героїв отримали поранення. За наявною інформацією Штабу операції Об’єднаних сил, стан їх здоров’я - задовільний



Щоденне зведення прес-служби Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил.

1. Протягом 6 січня загальна обстановка в районі відсічі та стримування збройної агресії рф на території Донецької та Луганської областей суттєвих змін не зазнала. При цьому, окупанти продовжують застосовувати по наших оборонних позиціях міномети 82-го калібру.

Загалом вчора наші мужні захисники 5 разів перебували під ворожим вогнем.

Після 11.30 спочатку від Сентянівки, а потім від н.п. Донецький окупанти вели прицільний обстріл наших оборонців Кримського. Ворог випустив декілька мін калібру 82 мм та вів щільний вогонь з протитанкових й автоматичних станкових гранатометів, та великокаліберних кулеметів.

Пізніше, з 14.00 від н.п. Донецький противник знову порушив режим тиші з АГС та стрілецького озброєння проти наших захисників Кримського.

Ввечері, після 19.10 окупанти з двох напрямків цілили по позиціях наших оборонців н.п. Піски. Ворог вів щільний вогонь з автоматичних станкових гранатометів та стрілецького озброєння.

Наші мужні захисники вели адекватні оборонні дії черговими вогневими засобами, та неухильно дотримуючись Мінських угод.

За повідомленням прес-центру Штабу операції Об’єднаних сил, вчора внаслідок прицільного ворожого вогню двоє наших героїв отримали поранення. За наявною інформацією, стан їх здоров’я — задовільний.

2. Сьогодні, 7 січня, станом на 12.00, за наявною на цей час інформацією, російсько-окупаційні війська здійснили 1 обстріл позицій Українських героїв.

З 09.10 ранку від села Новоласпа окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем та стрілецького озброєння по нашим оборонцям Василівки.

Бойових втрат, внаслідок цього порушення режиму тиші окупантами, за наявною інформацією, немає.

3. Підрозділи Об’єднаних сил щохвилини мужньо та пильно перебувають напоготові до підступних ворожих дій в районі відсічі та стримування збройної агресії РФ на сході нашої держави.

Слава захисникам України!

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.