​Учора збройні формування рф одинадцять разів обстріляли позиції ОС

На жаль, минулої доби внаслідок прицільних ворожих обстрілів один український військовий отримав поранення. Його оперативно було доставлено до військового госпіталю



Щоденне зведення щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил за минулу добу та станом на сьогодні, 24 січня.

23 січня противник майже вдвічі збільшив кількість випадків порушення режиму припинення вогню. Російські окупаційні війська продовжували використовувати заборонені Мінськими домовленостям міномети калібру 82 мм. Окупаційні війська також вели вогонь по позиціях Об’єднаних сил з протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Одного нашого військового було поранено.

Загалом, збройні формування російської федерації одинадцять разів порушували режим припинення вогню.

Вісім обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку.

З заборонених мінометів калібру 82 мм окупаційні війська обстрілювали позиції Об’єднаних сил в районі Талаківки. Противник випустив 8 мін по цьому напрямку.

Крім того, з протитанкових ракетних комплексів та стрілецької зброї ворог двічі відкривав вогонь по українським захисникам в районі Опитного. А з гранатометів різних систем та іншого легкого піхотного озброєння російські окупаційні війська обстрілювали позиції українських захисників поблизу населених пунктів Новоселівка Друга, Авдіївка, Водяне, Красногорівка та Широкине

На Луганському напрямку з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів збройні формування Російської Федерації тричі відкривали вогоньпо українським позиціям в районі Оріхового та Хутора Вільний.

Декілька разів, українські захисники відкривали вогонь у відповідь, використовуючи чергові вогневі засоби та неухильно дотримуючись Мінських домовленостей.

На жаль, минулої доби внаслідок прицільних ворожих обстрілів 1 український військовий отримав поранення. Його оперативно було доставлено до військового мобільного госпіталю. Стан здоров’я задовільний.

Від початку поточної доби станом на 12.00, було зафіксовано три випадки порушення режиму припинення вогню.

Зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів окупаційні війська обстріляли позиції наших захисників неподалік Талаківки, що на Донецькому напрямку.

З аналогічної зброї противник вів вогонь по українським захисникам поблизу Новолуганського, на Луганському напрямку.

Крім того, з мінометів калібру 82 мм(2 міни), станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї збройні формування російської федерації вели вогонь по позиціям Об’єднаних сил в районі Луганського.

Бойових втрат з боку наших сил внаслідок обстрілів противника немає.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російське окупаційне командування нарощує кількість розвідувальних груп та інтенсивність їх застосування у районах лінії зіткнення. Найбільша активність зазначених груп спостерігається на Бахмутському, Торецькому, Сєверодонецькому, Попаснянському та Маріупольському напрямках. При цьому, з початку ц.р. противником вживаються заходи з підвищення рівня взаємодії розвідувальних груп зі снайперськими та артилерійськими (мінометними) підрозділами.

У такий спосіб окупанти намагаються підвищити ефективність розвідки з пошуку та виявлення потенційних цілей для нанесення втрат особову складу об’єднаних сил.

Наразі це вся інформація!

Слава захисникам України!

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.