​Учора ворог 12 разів обстріляв позиції наших оборонців

Упродовж минулої доби у результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали бойові поранення



Щоденне зведення прес-служби Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Російсько-окупаційні війська упродовж доби, що минула, загалом 12 разів порушили режим припинення вогню, застосовуючи заборонені Мінськими домовленостями міномети калібрів 120 та 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

На Луганському напрямку відбулося 8 прицільних ворожих обстрілів.

Половину з них обліковано в районі Новотошківського, де противник у період з о пів на першу дня до 16.35 з боку окупованого Голубівського вів вогонь з ручних протитанкових гранатометів, а згодом випустив 26 мін 120-го калібру та 5 мін з міномету калібру 82 мм.

По наших позиціях неподалік Новолуганського двічі за добу — вночі зі станкових і ручних протитанкових гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї, а увечері з ручних протитанкових гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї — окупанти відкривали вогонь з боку Доломітного.

Біля населеного пункту Оріхове російсько-окупаційні війська вдень понад годину вели вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

З 7-ї вечора поблизу Троїцького упродовж півгодини лунав ворожий автоматичний гранатомет.

На Донецькому напрямку противник порушив режим тиші 4 рази.

Опорні пункти підрозділів Об’єднаних сил поблизу Лебединського окупанти у першій половині дня з боку Саханки двічі обстріляли з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї.

У районі Березового після 17-ї години ворог вів вогонь зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів.

А після 9-ї вечора вогнем зі стрілецької зброї провокував військовослужбовців Збройних Сил України, які виконують бойові завдання неподалік Василівки.

Упродовж минулої доби у результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали бойові поранення.

Від початку поточної доби до 12.30 російсько-окупаційні війська відкривали вогонь тричі.

На Луганському напрямку після 11-ї години противник з боку населеного пункту Голубівське зі 120-мм міномету обстріляв опорні пункти підрозділів Об’єднаних сил, обладнані неподалік Оріхового та Новотошківського.

На Донецькому напрямку з о пів на 11-ту окупанти з ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї 40 хвилин вели вогонь по позиціях наших військ в районі населеного пункту Піски.

За наявною на цей час інформацією, в результаті сьогоднішніх ворожих обстрілів втрат з нашого боку немає.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.