​Учора збройні формування рф тринадцять разів обстріляли позиції наших оборонців

Унаслідок обстрілів противника поранення отримав один український захисник. Його було доставлено до мобільного військового госпіталю



Щоденне зведення щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил за минулу добу та станом на сьогодні, 6 лютого.

Минулої доби збройні формування російської федерації тринадцять разів порушували режим припинення вогню, з них один випадок з використанням заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм. Крім того, противник вів вогонь по позиціям Об’єднаних сил з протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

На Луганському напрямку, противник чотири рази порушував режим припинення вогню.

З мінометів калібру 120 мм російські окупаційні війська випустили 4 міни по українським захисникам в районі Оріхового.

Також двічі з протитанкового ракетного комплексу, автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї противник обстрілював українських захисників поблизу Щастя, а з легкого піхотного озброєння вів вогонь по нашим позиціях неподалік Травневого.

Дев’ять обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку.

З гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська тричі відкривали вогонь по наших опорних пунктах неподалік Пісків та двічі поблизу Новотроїцького.

З аналогічного піхотного озброєння противник також обстрілювали позиції українських захисників в районах населених пунктів Широкине та Мар’їнка.

Також двічі з різних типів гранатометів, стрілецької зброї та протитанкового ракетного комплексу, збройні формування російської федерації відкривали вогонь по позиціям Об’єднаних сил неподалік Авдіївки.

Українські захисники відкривали адекватний вогонь у відповідь, використовуючи чергові вогневі засоби.

На жаль, внаслідок прицільних обстрілів противника, поранення отримав один український захисник. Його було оперативно доставлено до мобільного військового госпіталю. Стан здоров’я задовільний.

Від початку поточної доби станом на 12.00, противник продовжив нехтування Мінськими домовленостями, двічі порушуючи режим припинення вогню на Луганському напрямку.

З 6.15, противник протягом 20 хвилин випустив 15 мін калібру 120мм по опорним пунктах наших захисників в районі Оріхового.

З 11.35 по 12.05 окупаційні війська вдруге розпочали обстріли позицій Об’єднаних сил поблизу Оріхового з використанням заборонених мінометів калібру 120 мм. Противник випустив 10 мін по цьому напрямку.

За наявною інформацією, бойових втрат з боку наших сил внаслідок обстрілу противника немає.

За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування зс рф продовжує нарощувати інтенсивність заходів бойової підготовки з’єднань і частин 1 (Донецьк), 2 (Луганськ) АК. Основні зусилля противника зосередженні на підготовці та перевірці готовності до застосування артилерійських підрозділів, у т.ч. з виконанням стрільб у складі мінометних батарей та артилерійських дивізіонів у взаємодії з розвідувальними підрозділами.

Водночас на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей перебуває комісія південного військового округу зс рф, до складу якої входять офіцери михайлівської військової артилерійської академії (САНКТ-ПЕТЕРБУРГ). Зазначена комісія у т.ч. здійснює контроль заходів бойової підготовки.

Наразі це вся інформація!

Слава захисникам України!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.