Минулої доби російсько-окупаційні війська 6 разів порушили режим тиші

Окупанти вчора випустили по наших позиція 30 мін різних калібрів, здійснили 5 пострілів з артилерії та двічі – з ПТРК. Бойових втрат серед наших героїв немає



Щоденне зведення прес-служби Міноборони України щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил.

1. Протягом 7 лютого російсько-окупаційні війська продовжували активно нехтувати Мінськими угодами, застосовуючи по позиціях наших мужніх захисників заборонені до застосування калібри озброєння.

Знову гаряче було поблизу н.п. Оріхове. З близько 11.00 з напрямку від н.п. Березівське окупанти застосували 122-мм артилерію, міномети 120-го та 82-го калібру, а також автоматичні станкові гранатомети. Цей обстріл противник вів понад дві з половиною години. Після 16.15 окупанти продовжили вести вогонь на цьому напрямку, застосовуючи по оборонцям Оріхового міномети калібру 82 мм.

Штаб операції Об’єднаних сил зазначає: зважаючи на те, що ворог у своїй звичній манері вів вогонь з житлового сектору окупованого н.п. Березівське, прикриваючись мирним місцевим населенням, українські військові вогонь у відповідь не відкривали.

Окрім цього, з близько 12.15 противник відкрив вогонь від Сентянівки з протитанкового ракетного комплексу (ПТРК) по нашим воїнам в районі Кримського.

Також російсько-окупаційні війська застосовували гранатомети різних систем та стрілецьке озброєння вдень в районі н.п. Новомихайлівка, ввечері – поблизу н.п. Гладосове та Василівка.

Загалом за вчора російсько-окупаційні війська 6 разів порушили режим тиші, та випустили по нашим позиціям 30 мін різних калібрів, здійснили 5 пострілів з артилерії та двічі – з ПТРК.

За наявною інформацією, бойових втрат, внаслідок прицільних ворожих обстрілів серед наших героїв-оборонців немає.

2. Поточну добу російсько-окупаційні війська, вчергове свідомо порушуючи заборону до застосування важкого озброєння на лінії бойового зіткнення, розпочали щільним артилерійським та мінометним обстрілом наших оборонців н.п. Оріхове.

Одразу з опівночі від Первомайська протягом близько 20-ти хвилин окупанти здійснили 12 пострілів з артилерії калібру 122 мм та випустили 16 мін калібру 120 мм.

Бойових втрат серед наших мужніх воїнів немає.

3. Підрозділи Об’єднаних сил перебувають напоготові до підступних ворожих дій в районі відсічі та стримування збройної агресії рф на сході нашої держави.

Слава захисникам України!

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.