​На Великдень російсько-окупаційні війська 6 разів обстріляли позиції наших захисників

Минулої доби втрат серед наших героїв немає. Проте, як повідомив Штаб ООС, за даними розвідки 19 квітня наші підрозділи знищили двох окупантів та ще двох поранили



Щоденне зведення прес-служби Міноборони України щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил.

1. На Сході України триває збройна агресія рф. Навіть на Великдень наші мужні оборонці — підрозділи Об’єднаних сил були змушені адекватним вогнем у відповідь примушувати окупантів до дотримання тиші на лінії бойового зіткнення. Так, вчора, 19 квітня, російсько-окупаційні війська, попри усі моральні та людські цінності, здійснили 6 прицільних обстрілів позицій захисників України. У тому числі, свідомо ігноруючи Мінські угоди, окупанти знову застосували міномет. Також зафіксовано ведення ворогом снайперського вогню.

Після 14.40 наші оборонці селища Піски зафіксували розриви декількох ворожих мін 82-го калібру. Мінометний обстріл противник вів з напрямку від окупованого села Веселе.

Пізніше, після 17.50 ворог, застосував автоматичні станкові та ручні протитанкові гранатомети по захисниках Мар’їнки.

З 18.55 з напрямку від окупованого села Набережне зафіксовано ворожий снайперський вогонь по наших оборонцях Павлополя.

Увечері двічі у ворожих прицілах перебували наші воїни поблизу Широкиного. З 20.00, а потім, з 23.00 від Саханки окупанти розпочинали обстріли з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Крім того, з 22.10 російсько-окупаційні війська розпочали щільний обстріл наших оборонців Луганського. Від Калинівки окупанти застосували гранатомети різних систем та стрілецьке озброєння.

Наші герої-захисники, як і раніше, неухильно дотримуються режиму тиші та ніколи не застосовують зброю першими. Проте, на ці ворожі випадки збройної агресії підрозділи Об’єднаних сил, з підтвердженням відсутності в секторі вогню цивільних мирних жителів та інфраструктури місцевого населення, одразу придушували ворожу збройну активність з легкого піхотного озброєння.

Втрат серед наших героїв немає. Проте, як повідомив Штаб ООС, за даними розвідки, 19 квітня наші підрозділи знищили двох окупантів та ще двох поранили.

2. За наявною станом на 12.00 інформацією, сьогодні, 20 квітня, від початку поточної доби російсько-окупаційні війська збройної активності на лінії бойового зіткнення не проявляли.

3. Захисники України неухильно дотримуються режиму тиші, контролюють обстановку та перебувають напоготові дати гідну збройну відсіч на підступні ворожі дії з боку російсько-окупаційних військ.

Слава захисникам України!

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.