​Минулої доби було зафіксовано 2 випадки порушення режиму припинення вогню з боку військ рф

Учора внаслідок необережного поводження з гранатою у районі населеного пункту Новотошківське загинув один український захисник



Зведення прес-служби Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об'єднаних сил

Українські захисники продовжують виконувати завдання за призначенням в районі проведення операції Об’єднаних сил і надійно контролюють ситуацію по всій ліній бойового протистояння.

Минулої доби, 16 вересня, з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано 2 випадки порушення режиму припинення вогню.

Так, на Луганському напрямку, близько опівночі, із підствольного гранатомета ворог здійснив обстріл позицій українських захисників поблизу населеного пункту Катеринівка.

А вдень, використовуючи стрілецьку зброю проти українських воїнів, збройні формування російської федерації відкрили вогонь неподалік населеного пункту Водяне.

Враховуючи провокативний характер обстрілів, українські військові вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Проте, внаслідок необережного поводження з гранатою, у районі населеного пункту Новотошківське загинув один український захисник.

Міністерство оборони України висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

Від початку поточної доби, станом на 12.00, на усіх ділянках відповідальності українських підрозділів зберігалася тиша.

Підрозділи Об’єднаних сил продовжують неухильно дотримуватися умов повного та всеосяжного режиму припинення вогню і готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.

Наразі це вся інформація.

Слава захисникам України!

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.