​Минулої доби було зафіксовано одне порушення збройними формуваннями рф

Чергові провокації противника не становили загрози життю і здоров’ю для українських захисників, тому вогонь у відповідь не відкривався



Зведення прес-служби Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Збройні Сили України продовжують надійно контролювати ситуацію по всій ліній бойового протистояння, при цьому неухильно дотримуватися умов повного та всеосяжного режиму припинення вогню.

Минулої доби було зафіксовано одне порушення противником домовленостей, досягнутих в рамках Тристоронньої контактної групи.

Так, на Донецькому напрямку, близько 14 години, збройні формування російської федерації застосували стрілецьку зброю поблизу населеного пункту Новогригорівка.

Чергові провокації противника не становили загрози життю і здоров’ю для українських захисників, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали.

Від початку поточної доби, станом на 12.00, зафіксовано 2 неприцільні обстріли з боку російсько-окупаційних військ.

На Донецькому напрямку поблизу населеного пункту Водяне ворог провокував українських захисників пострілами із підствольного гранатомета.

А на Луганському напрямку збройні формування рф випустили 6 черг з великокаліберного кулемета в районі населеного пункту Новотошківське.

Наші воїни на ці порушення режиму припинення вогню зброю у відповідь не використовували.

Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил як минулої, так і поточної доби, не було.

Ситуація у районі проведення операції залишається повністю контрольованою.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування оперативного угруповання російських окупаційних військ продовжує нарощувати боєздатність з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів. З початку вересня через неконтрольовані Україною ділянки кордону з росії на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях завезено залізничним і автомобільним транспортом близько 1200 тонн пального, шість вагонів і понад 10 вантажних автомобілів з протитанковими мінами і боєприпасами, у т.ч. для артилерійських систем.

Крім того, після капітального ремонту на підприємствах російського оборонно-промислового комплексу до підрозділів противника доставлено понад 15 одиниць бойової техніки, у т.ч. 122-мм реактивні системи залпового вогню «Град».

Слава захисникам України!

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.