​Учора з боку окупаційних військ рф було зафіксовано одне порушення режиму тиші

Так, на Луганському напрямку, близько 16 години, ворог здійснив неприцільний обстріл позицій наших військ зі стрілецької зброї



Зведення прес-служби Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Ситуація в районі проведення операції залишається повністю контрольованою підрозділами зі складу Об’єднаних сил. Українські захисники продовжують неухильно дотримуватися умов повного та всеосяжного режиму припинення вогню.

Учора, 20 вересня, з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано одне порушення режиму тиші. Так, на Луганському напрямку, близько 16 години, ворог здійснив неприцільний обстріл позицій наших військ зі стрілецької зброї неподалік населеного пункту Новоолександрівка. Ця провокація не несла загрози життю наших воїнів, тому вогонь у відповідь не відкривався.

Від початку поточної доби, станом на 12:00, на лінії бойового зіткнення зафіксовано два порушення режиму тиші з боку збройних формувань російської федерації.

Уранці, у районі населеного пункту Мар’їнка, противник здійснив постріли у бік позицій українських захисників зі стрілецької зброї, а також три постріли із гранатомета, пристосованого для використання мін ПОМ-2.

Згодом ворог застосував стрілецьку зброю під час обстрілу позицій українських військових неподалік Водяного.

Бойових втрат серед наших героїв-захисників немає. Враховуючи провокативний характер обстрілів, наші воїни вогонь у відповідь не відкривали.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, сьогодні розпочалась активна фаза стратегічного командно-штабного навчання зс рф «Кавказ-2020», у ході якого відпрацьовуватимуться питання застосування так званого «коаліційного» угруповання військ.

Для забезпечення проведення навчань 20 вересня на аеродром у Таганрозі (Ростовська область) з аеродрому в Іваново прибув літак дальнього радіолокаційного виявлення та наведення А-50У.

Крім того, завершується підготовка до проведення морської фази навчань із залученням до чотирьох корабельних тактичних груп. Для проведення заходів бойової підготовки у ході навчань росія зарезервувала в акваторіях Чорного та Азовського морів 22 морські райони, які фактично блокують підходи до Кримського півострова з усіх морських напрямків.

Наразі це вся інформація.

Слава захисникам України!

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.