​Учора російсько-окупаційні війська тричі порушили режим припинення вогню

Минулої доби бойових втрат серед особового складу ОС немає, жоден український захисник не загинув і не дістав поранення



Зведення прес-служби Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Ситуація в районі проведення операції залишається повністю контрольованою підрозділами зі складу Об’єднаних сил, які продовжують виконувати завдання за призначенням.

Минулої доби, 8 жовтня, російсько-окупаційні війська порушили режим припинення вогню тричі.

Так, в ранкову пору доби, поблизу с. Піски, противник випустив три черги зі стрілецької зброї, а близько 16.00 неподалік н.п. Опитне здійснив дистанційне мінування перед позиціями наших військ, застосувавши ручний протитанковий гранатомет, пристосований для використання мін ПОМ-2.

Враховуючи провокативний характер дій противника, українські військові вогонь у відповідь не відкривали, продовжуючи пильно слідкувати за його діями.

Минулої доби бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає, жоден український захисник не загинув і не дістав поранення.

Від початку доби поточної, станом на 12.00, фактів порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано не було, бойових втрат у лавах Об’єднаних сил не обліковано.

Наші мужні воїни продовжують виконувати поставлені завдання та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування зс рф посилює контроль над діяльністю командного складу з’єднань і частин оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях.

На цьому тижні у військах противника розпочала роботу комісія генерального штабу збройних сил російської федерації з метою контролю проведення зборів з командним складом 1-го та 2-го армійських корпусів.

У штабі 8-ї армії південного військового округу зс росії сплановано проведення атестації офіцерів щодо відповідності займаним посадам за підсумками бойової підготовки російських окупаційних військ у цьому році.

Слава захисникам України!

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.