​Учора російські окупаційні війська 7 разів відкривали вогонь по позиціях українських воїнів

Минулої доби на Донеччині зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату, який скинув два саморобні вибухові пристрої



Зведення Міністерства оборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Учора, 6 вересня, російські окупаційні війська 7 разів відкривали вогонь по позиціях українських воїнів.

Поблизу населеного пункту Зайцеве ворог обстріляв наші позиції із автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

У напрямку Невельського та Новолуганського вів провокаційний вогонь зі стрілецької зброї.

Міномети 120-го калібру, автоматичні станкові гранатомети та великокаліберний кулемет були використані російськими окупаційними військами в напрямку Золотого-4 та Новозванівки.

Обстрілюючи околиці населеного пункту Катеринівка, російські окупанти застосували міномети 82-го калібру.

Окрім того, на Донеччині зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату невизначеного типу із перетином лінії розмежування, який здійснив скидання двох саморобних вибухових пристроїв.

Бойових втрат серед українських захисників немає.

Про всі факти порушень режиму припинення вогню збройними формуваннями російської федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Станом на 12-ту годину поточної доби зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню.

Поблизу населеного пункту Залізне російські окупанти використали станковий протитанковий гранатомет. А у напрямку Зайцевого здійснили обстріл позицій українських захисників зі снайперської зброї.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російські окупаційні війська продовжують нарощувати інженерно-фортифікаційне обладнання передових позицій та здійснювати мінування місцевості, включно з ділянками території у тилових районах неподалік від лінії зіткнення. Противник встановлює мінно-вибухові загородження з використанням протитанкових мін і заборонених міжнародними Конвенціями протипіхотних ПОМ-2, ЕМН-2, МОН, ОЗМ-72. Зазначені дії окупантів створюють додаткову небезпеку для цивільного населення.

Інтенсивне мінування місцевості призводить до втрат серед особового складу підрозділів російських окупаційних військ.

Такі випадки ворог намагається приховати і використати інформацію про факти загибелі особового складу на власних мінно-вибухових загородженнях для дискредитації Об’єднаних сил.

Слава захисникам України!

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.