Олександр Тимошенко розповів, коли зможе повернутися в Україну

Фото tymoshenko.uaЧоловік екс-прем'єр-міністра Олександр Тимошенко виключає можливість того, що після звільнення з в'язниці Юлія Тимошенко залишить Україну.

"Напевно, багато сімей так би й зробили, Це у звичайній родині, але не в родині такого політика, як Юлія Тимошенко", - сказав Олександр Тимошенко в інтерв'ю 5-му каналу.

Водночас, чоловік екс-прем'єр-міністра зазначив, що у нього зараз немає можливості відвідувати Україну. "Я зможу повернутися в Україну тільки після зміни влади. Чесно кажучи, я б і зараз повернувся в Україну, але при першому ж прильоті я - 100 відсотків - буду заарештований", - пояснив він.

"Моє перебування в Чехії дає можливість хоч якось політично відстоювати інтереси Юлії Володимирівни та інших політичних в'язнів в Україні", - підкреслив Олександр Тимошенко.

Чоловік екс-прем'єр-міністра додав, що рішення про політичний притулок в Чехії було прийнято на сімейній раді. "Таке рішення виникло в зв'язку з тим, щоб не дати владі додаткової можливості тиску на Юлію Володимирівну... Я ніколи в житті не думав, що буду біженцем - політичним чи неполітичним - ніколи в житті не міг уявити", - зізнався чоловік Юлії Тимошенко.

Як відомо, Олександр Тимошенко 6 січня 2012 року за рішенням Міністерства внутрішніх справ Чеської республіки отримав політичний притулок. Наприкінці минулого року Олександр Тимошенко подав документи на реєстрацію у Празі Міжнародної громадської організації "Батьківщина".



Коментарі

  +0 #1 мент 1 февр. 2012 г., 12:39:53
Ой буде буде. Трудно жить тупым. Вроде и наворовал, и унитаз золотой, и детки не голодают, и друзья... А все чего-то страшно.
  +0 #2 Киевлянин 1 февр. 2012 г., 12:44:00
Хам жестоко мстит Тимошенко за то, что упал и обписался, когда в него студент попал яйцом. Но ведь Хам не виноват в том, что обписался, т.к. в момент акта мочеиспускания был без сознания от испуга. Любой бы потерял сознание, когда вместо запланированной инсценировки покушения получил бы яйцом прямо в область сердца. ПР хотела как лучше, а получилось как всегда. Европе этого не понять!
  +0 #3 пытро 1 февр. 2012 г., 12:48:52
Дурак ты тогда если не розумииш за шо трымають Луценка и Юлю. Да за наглое оскорбления.
  +0 #4 вася 1 февр. 2012 г., 12:53:01
Ну хам это ты когда штампуеш такую уйню.А писяют сейчас Бютовские бандиты, и ты вместе с ними.
  +0 #5 Киевлянин 1 февр. 2012 г., 12:53:28
Доля вины Луценко все таки есть. Он сидит в тюрьме потому, что северодонецкие сепаратисты гуляют на свободе.Луценко в тюрьме потому, что Межигорские Воры сидят на золотых унитазах в уворованных заповедниках.Его вина в том, что он поддерживал предателя украинского народа - прыщавого муделя.
  +0 #6 Киевлянин 1 февр. 2012 г., 13:06:20
Такие как Вася и Петро в Италии поддерживали Муссолини, в Германии - Шилькгрубера. Сейчас йододефицитные кретины поддерживают диктатуру Межигорского Вора. Для кретинов он "свой". Для нормальных людей диктатура неприемлема. Узурпация власти в Украине партией регионов это преступление.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.