​Президент Палестини образив посла США в Ізраїлі

Президент Палестини Махмуд Аббас відповів на заяву американського посла в Ізраїлі Девіда Фрідмана по єврейських поселеннях. Раніше, говорячи про незаконні єврейські поселення, Фрідман заявив, що «ізраїльтяни будують будинки на своїй землі», повідомляє турецьке інформагентство «Анадолу».


«Багато представників США вважають законними єврейські поселення. Одним з них є посол США в Тель-Авіві Девід Фрідман. Син собаки каже, що вони будують на своїй землі. Хіба це так? Він - поселенець, його сім'я - поселенці, і він - посол США в Тель-Авіві. Чого від нього можна очікувати?» - сказав Аббас.

Місяць тому Фрідман заявив, що евакуація єврейських поселень на Західному березі річки Йордан може призвести до громадянської війни в Ізраїлі. За його словами, поселенці вважають ці території своїми рідними землями.

Аббас також звинуватив ХАМАС у нападі на конвой прем'єр-міністра Палестини Рамі аль-Хамдалли в Газі.

«ХАМАС несе повну відповідальність за боягузливий напад на конвой прем'єр-міністра Палестини в Газі», - сказав Аббас.

Влада Ізраїлю вперше в 1951 році зробила спробу відчуження нерухомості палестинців, які були насильно переселені зі своїх земель.

Першим єврейським поселенням, заснованим ізраїльською владою на Західному березі Йордану, є Кафар Атсіюн. До 1967 року на Західному березі річки Йордан не проживало жодного єврейського поселенця. Однак на сьогоднішній день їх чисельність тут досягає 420 тисяч чоловік, а в Східному Єрусалимі - 220 тисяч.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.